Hlavní obsah

Vlastina Svátková má u sebe syny na Vánoce jen jednou za dva roky

Saša Šeflová, Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Vlastina Svátková má tři syny. S jejich dvěma otci se domluvila, že se o ně na Vánoce budou střídat. Těší se, že letos bude mít kluky u sebe ona a vyrazí s nimi za svými rodiči na Slovensko.

Jak letos bude Vánoce trávit Vlastina Svátková Video: Novinky

 
Článek

Vlastina daný model akceptuje. „Takhle se to prostě bude střídat, dokud nebudou synové dospělí anebo dokud s rodiči budou chtít Vánoce trávit,” krčila rameny.

„Určitě to teď bude veselejší a rozhodli jsme se, že nakonec pojedeme k mým rodičům na Slovensko,” doufá tedy, že to pandemické restrikce v obou zemích dovolí.

Foto: archiv Vlastiny Svátkové

Vlastina Svátková

„Kdyby to vyšlo, bylo by to fajn, protože tam je to vždycky divoké. Hodně zvířat, kočky a psi. Děti to milují. A moje mamka si potrpí na obrovský stromeček, který ji strašně baví zdobit podle barevných trendů, na což já moc nejsem, tak jí to ráda přenechám. Já budu pomáhat v kuchyni,” doplnila herečka.

Pohádkové čekání na Vánoce na zámku ve Žďáru nad Sázavou

Vánoce

Pokud jde o štědrovečerní večeři, nemívají ji prý typicky slovenskou. „Tedy jediné, co máme opravdu typické, je kapustnica. Dělá ji můj taťka a já ji úplně zbožňuji. Je tam všechno to nezdravé, klobáska, smetana a uzené maso, co jím jednou za rok stejně jako bramborový salát. A pro letošek se mamka rozhodla, že poprvé uděláme kapra,” prozradila herečka.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám