Hlavní obsah

Modelka Kateřina Lébr Šonková stráví první Vánoce s malým synem

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První Vánoce se synem Timotejem stráví modelka Kateřina Lébr Šonková a už se na to moc těší. „Budeme poprvé ta opravdová rodina, i když vím, že Timík to ještě vnímat nebude,“ svěřila se.

Jak letos stráví Vánoce modelka Kateřina Lébr ŠonkováVideo: Novinky

 
Článek

Jenom sami ve třech ale o svátcích nebudou. „Možná jsme trochu dětinští, ale s manželem si oba říkáme, že na Vánoce bez rodičů nebudeme. Takže budeme všichni spolu, s mými i manželovými rodiči pojedeme na chatu na hory. Doufáme tedy, že se budou v té době moci scházet širší rodiny,“ věří Katka.

Pokud jde o dárky, řekla si, že to letos pojme netradičně. „Byla jsem na kosmetickém kurzu a budu dárky vyrábět. Ale nemůžu přesně říct, co to bude, protože by to pak nebylo překvapení. I v rodině jsme se dohodli, že táta nám něco vyrobí a mamka taky,“ smála se.

Violoncellistka Terezie Kovalová tráví s manželem Vánoce u romantických komedií

Vánoce

„Jsem ale zvědavá, jestli to opravdu dodržíme, protože si to říkáme každý rok. Ale já fakt Vánoce neberu až tak materiálně, spíš jako čas strávený s rodinou, přejídání a lenošení u pohádek,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám