Hlavní obsah

Aktuální vánoční trendy pod stromečkem

Novinky, Dana Sokolová

Do Vánoc zbývá 6 týdnů a je tedy nejvyšší čas začít přemýšlet nad nákupem vánočních dárků. Pokud stále tápete a chcete předejít případným neshodám při špatně zvoleném dárku, pak je dobré se nechat inspirovat aktuálními trendy.

Foto: Profimedia.cz

Tipy na vánoční dárky

Článek

Při obdarování ženy je dobré vždy hledět na to, jaké věci jí dělají radost a na čem si zakládá. Pokud jí záleží na vzhledu a moc ráda se obléká podle aktuálních trendů, zároveň pečuje o svou pleť a ráda se líčí, pak budete mít opravdu z čeho vybírat.

Radost jí zajisté uděláte trendy kabelkou, hedvábným šátkem či krásnou šálou, ale i věcmi z kašmíru, které dodají každému outfitu punc luxusu, ale také mají velmi dlouhou trvanlivost. Potěšit takovou ženu ale mohou i hodinky, šperk či designový kousek do domácnosti.

Foto: Famito

Kabelka.cz, Cena: 999 Kč

Foto: archiv firem

Kašmírový kardigan, Esprit, 3999 Kč. Svetr z etické úpletové tkaniny, Touch me wear, 1990 Kč. Šála kašmírová, H&M, 1499 Kč. Džíny, F&F, 499 Kč. Kabelka, F&F, 499 Kč.

Foto: archív firem

Zleva: Luxusní šála z mohéru a vlny Plain Stone, Nila, 3990 Kč; Dámská Parka, Nike Sportswear, 4680 Kč; Elegantní a funkční boty, Sorel Kinetic Caribou, 4199 Kč

Foto: BON JOUR ILLUMINATION

Vánoční anděl 50 cm pro vnitřní i venkovní použití. Cena: 1499 Kč

Foto: archív firmy

Dárkové balíčky Paul Mitchell v psaníčku posetém flitry, jež v sobě ukrývají dokonalou péči obohacenou o čistý marulový olej, který si zamilují jemné i nezkrotitelné vlasy díky dvěma řadám Replenish a Volumizing, od 2149 Kč.

Některé ženy, ale i muže nejvíce potěší dárky, které jim usnadní život v domácnosti, nebo je využijí při svých koníčcích.

Může se tedy jednat o nejrůznější pomocníky v kuchyni, kuchařky, ale i kousky nábytku, pomocníky na úklid, elektrospotřebiče, televizor do kuchyně, mobilní telefon či fén, žehličku na vlasy či kvalitní epilátor.

Letošním hitem v tomto směru budou především chytré spotřebiče, které nejen ušetří práci, ale také budou mít nejrůznější vychytávky, pomocí nichž každý povýší svůj kuchařský um do patřičných výšek.

Foto: Potten & Pannen

Klasika v nové barvě. Praktický kuchyňský robot KitchenAid Artisan v lahvově zelené barvě. Díky široké řadě doplňků, které si můžete k robotu pořídit, budete Artisan využívat každý den. Nejen tuto novinku zakoupíte u Potten & Pannen – Staněk za 19 490 Kč

Foto: archív firem

Zleva: Catler VB 8010 - vysokorychlostní vakuový mixér - mnohem šetrnější, udrží déle původní chuť i vzhled, od 6299 Kč; Parní generátor, Philips PerfectCare Elite Plus, 12 499 Kč; SodaStream Spirit One Touch, 3199 Kč

Dalším letošním trendem bude investice do zdraví a péče o svůj vzhled. V dnešní uspěchané době se jedná o investice, které mají mnohdy větší smysl než cokoliv jiného.

Potěšit své nejbližší tak můžete, jak nejrůznějšími doplňky stravy pro posílení imunity a dodání energie, poukazy na preventivní vyšetření, permanentkami do fitness center, přes nejrůznější relaxační procedury a pobyty, až po pečující přípravky o pleť, vlasy či poukazy na neinvazivní kosmetické zákroky.

Foto: archív firmy

Nálož kyseliny hyaluronové v nejoblíbenějším hydratačním séru od Medik8 nyní s ještě intenzivnější hydratací. Cena: 1590 Kč

Foto: archív firmy

Nová cvičební pomůcka XCO - dva válce, jejichž uchopením a pohybem se uvnitř aktivuje přesýpání speciální hmoty. Tím se zapojí maximum svalů, a posílí se především hluboký stabilizační systém, Flexibar 1770 Kč

Foto: archív firmy

Darujte poukaz na vyšetření na prestižní dermatologii prof. Hercogové - na klinice preventivní péče. Lze si následně vybrat, zda podstoupíte např. prevenci znamének na kůži či si zvolíte estetickou dermatologii. Cena poukazu dle přání.

Foto: archív firmy

Energy Grepofit - grepy jsou známé pro své silné antimikrobiální účinky. Výborné jsou tedy jako podpůrné prostředky při nachlazení. K dostání v podobě kapslí, kapek, spreje do krku a nosu. Složení se mírně liší podle toho, kde pomáhají, od 231 Kč

I letošní Vánoce budou ale především v duchu chytré elektroniky, ať už v podobě nových telefonů, notebooků, herních konzolí či dronů a nejrůznějších technologických vychytávek do domácnosti.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S10. Cena: 16 990 Kč

Foto: archiv firmy

Elegantní radiobudík Sony ICF-C1PJ - má funkce promítání času na zeď či strop, probouzí rádiem či příjemnými zvuky přírody. Díky záložní baterii vás vzbudí i při výpadku elektrické sítě během spánku, 1959 Kč

Foto: archív firmy

Bose Home Speaker 500 – chytré ozvučení domácnosti, bezdrátový rozvod, služby digitální asistentky Amazon Alexa, Google Assistant a také AirPlay 2, 11 990 Kč

Z menších dárků zajisté potěší dobře zvolená kniha. Letošním hitem bude další kniha od Roberta Bryndzy Kanibal z Nine Elms, Kronika zániku Evropy od Vlastimila Vondrušky, Tatér z Osvětimi 2: Cilčina cesta, Sněžný měsíc od Michaely Klevisové, ale například i Každá bolest má svou příčinu od Tomáše Rychnovského a Milana Studničky či Vnitřní svět vítězů od Mariána Jelínka.

Velmi populární jsou také nejrůznější sportovní či turistické potřeby od lezeckého vybavení, běžeckých a cyklistických doplňků, po chytré hodinky a náramky.

Hity mezi dětskými dárky 

Z pohledu dárků pro děti bude vždy sázkou na jistotu stavebnice Lego. Stačí, když vyberete novinku doporučovanou pro danou věkovou kategorii a zajisté potěšíte batolata, předškoláky, školáky, ale také mnohé dospívající i dospělé.

Fanoušky vědomostních her zajisté potěší logické hry a hádanky z řady Mozkovna – Logic 3, ke které je k dispozici i bezplatná aplikace na chytré zařízení, jež ukáže i správná řešení.

Foto: archív firmy

Stavebnice LEGO Hidden Side - stavějí se jako všechny ostatní. Po namíření fotoaparátu telefonu ovšem odhalí za pomoci rozšířené reality tajuplný svět plný záhad. Ve všech návodech najdete QR kód, který vás odkáže ke stažení mobilní aplikace, od 499 Kč.

Menší děti a školáky pak zajisté potěší nové knihy z edice Kouzelné čtení, které díky elektronické tužce dokážou texty rozmluvit i rozezpívat. Novinkou v tomto směru je kniha Vesmír či kniha Vyjmenovaná slova.

Mezi interaktivními hračkami a hrami pak budou mezi hity patřit svítící a bublající akvárium Aquadabra, Maped Creativ – tvůrčí dílna pro nejmenší či Hamleys Dálkově ovládaná kobra.

Větším dětem pak udělá radost Hoverblast 3 v 1 – dron, vznášedlo a vozidlo v jednom těle.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám