Hlavní obsah

Podnikání v ČR bez vstupní investice: Drogistické franšízy nabírají tempo

Řada lidí sní o založení nebo rozšíření vlastního podnikání, ale obavy z těžkých začátků v dnešní nejisté době je od takového kroku často odrazují. Co využít šanci otevřít obchod, který jeho zákazníci už znají, jen netušili, že ho teď mají hned za rohem? Nebo co tak zvýšit počet zákazníků ve stávajícím obchodě a s tím i obrat?

Foto: Drogeo.cz

Využijte šanci otevřít obchod, který jeho zákazníci už dobře znají

Článek

Pomoci Čechům prošlapat si cestu k vlastnímu podnikání dosud nevídaným způsobem se rozhodla společnost Drogeo.cz. S cílem vybudovat síť značkových prodejen dostupných v každém koutu Česka zavádí franšízing bez vstupních poplatků, tedy i půjček či úvěrů, které začátky podnikání obvykle provázejí.

Ideální nabídka podnikatelské příležitosti

Značka Drogeo se na českém trhu již velmi dobře zabydlela. Své zkušenosti s prodejem drogerie a kosmetiky se rozhodla předat dál a vytvořit tak síť partnerských prodejen.

„Obchod Drogeo je ideální podnikatelskou příležitostí do malých měst a obcí, kde sortiment pro každodenní nákup drogistického zboží a kosmetiky často chybí. Nabízíme příležitost podnikat pod naší hlavičkou bez toho, aby se do rozjezdu investovaly vysoké částky,“ uvádí generální ředitel společnosti Drogeo.cz Aleš Urbánek.

Foto: Drogeo.cz

Společnost Drogeo.cz se rozhodla pomoci Čechům prošlapat si svou cestu k vlastnímu podnikání

Snadno dostupné benefity

Stát se partnerem a vsadit na sortiment drogerie se rozhodl například i pan Tomáš Čížek z menšího města v jižních Čechách. Měl obchod s papírnictvím, který nepřežil dobu koronaviru. Aby nemusel svůj obchod zavřít, zkusil oslovit společnost Drogeo.cz s tím, že by prodejnu rozšířil o drogistické zboží.

„Líbilo se mi, že nemusím mít skoro žádné peníze do začátku, takže tolik neriskuji,“ popisuje své rozhodování pan Čížek. Vyhovuje mu také, že jako partner pravidelně dostává doporučení na nejprodávanější sortiment nebo akční zboží. „Tohle mi pomohlo obchod zachránit. Vlastně mi řekli: Tady máš zboží, tady máš reklamu, ber to a dělej to s námi,“ oceňuje Tomáš Čížek podmínky spolupráce.

Foto: Drogeo.cz

Nákup drogistického zboží či kosmetiky je velmi žádané a oblíbené

Svoji zkušenost popsala i podnikatelka paní Alena Hůrková z Krkonoš. S manželem se rozhodli zkusit si pronajmout prostor a provozovat malý obchod. Při brouzdání po internetu vlastně náhodou narazila na nabídku přidat se k síti partnerských prodejen Drogeo.cz a prodávat drogerii a kosmetiku.

„Výhodou je dlouhá splatnost faktur za zboží a žádné požadavky na odběr, takže pokud najdu zboží jinde, můžu nakoupit tam. Také pomáhá, že mi poskytli reklamní plochu a označení prodejny včetně cedulí, protože naše prodejna není na hlavní ulici,“ libuje si Alena Hůrková.

Foto: Drogeo.cz

Značka Drogeo se na českém trhu velmi dobře zabydlela

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám