Hlavní obsah
Recept na jarní jednohubky z listového těsta
Připravte jarní pohoštění, které se snadno vezme do ruky, není příliš velké a navíc má špetku vtipu. Listové těsto potřené jednoduchou pomazánkou poslouží jako...
Nealkoholické koktejly potěší nejen o suchém únoru
Nealkoholické koktejly se v posledních letech stávají stále více populární, a to nejen mezi těmi, kteří dodržují právě nyní suchý únor či preferují zdravější...
Pomerančový salát s fenyklem. Inspirace na lehkou večeři či přílohu
Osvěžující pomerančový salát s fenyklem je skvělý jako předkrm, příloha i hlavní jídlo. Jako vegetariánský pokrm ho servírujte s grilovaným kozím sýrem.
Recept na pečená kuřecí stehna s česnekem a cibulí
Pečená kuřecí stehna jsou snadná na přípravu a vystačíte si pouze s několika základními surovinami. Jako přílohu zvolte brambory, rýži nebo chléb.
Recept na krémovou kuřecí polévku s těstovinami
Comfort food, to jsou jídla, která nám dávají pocit pohody a klidu v rodinném kruhu. Polévka je pro mnohé jídlem, které v zimě zkrátka nesmí chybět. Kuřecí...
Inspirace na domácí krabičkovou dietu
Mnoho lidí si myslí, že největším problémem při hubnutí je zvládání večeře. Noční přejídání ale bývá důsledkem špatného jídelníčku během dne. Nejdůležitější je...
Recept na zimní salát s dýní a cizrnou
Dýně hokkaido má vysoký obsah vitaminů A a C a je dobrým zdrojem vlákniny. Cizrna je zase skvělou potravinou pro vegetariány a vegany, protože je bohatá na...
Zelňačka zahřeje a dodá energii. Recepty na čtyři variace
Polévka ze zelí je oblíbená především v zemích střední a východní Evropy. Zelňačka nebo také kyselica či kapustnica se připravuje zejména v zimních měsících,...
Recept na lehkou večeři: Treska v papilotě
Treska je mořská ryba s nízkým obsahem tuku a je výborným zdrojem vitaminu B12. Pro přípravu pokrmu lze využít papiloty, což je speciální kuchařská metoda....
Zelené thajské kari zahřeje a zpestří jídelníček
Thajské kari je jemné, ale zároveň plné chuti. Je jednoduché na přípravu, vše zvládnete uvařit v jedné pánvi. Tímto způsobem maso navíc nasákne všechny chutě...
Postranní panel
Reklama
Reklama