Hlavní obsah

PMS: Nahotou proti nepohodlí. Do kdy je normální chodit nahý před dítětem?

Novinky, Lucie M., Tereza R.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledním díle první série PMS: Pandemické matky sobě! se Lucka s Terkou bez předem stanoveného tématu probírají novinkami ve svých mateřských světech. Vyprávějí o přespávání na staré chatě či o kupování malého letadla a přiznají třeba i to, že mají doma týden výstražně postavený mop v chodbě.

Foto: Novinky

PMS — Pandemické matky sobě!

Článek

V DNEŠNÍM DÍLE SE MIMO JINÉ DOZVÍTE:

  • Na čem může ztroskotat koupě větroně (5:23)
  • O komfortu nahoty před mužem i před dítětem (12:55)
  • Jak drahé je šít pro dítě oblečení doma (25:24)
  • Vlastní chata může být prokletím i vysvobozením (31:11)

Teplé dny vyhnaly maminky ven, do přírody, na hřiště či na chaty, a tak se socializaci s jinými matkami a dětmi nedá vyhnout. Zatímco batolata se zářícíma očima objevují svět a prozkoumávají prolézačky, maminky zabořují nohy do písku a představují si, že jsou u moře. Nápady a chuť na dovolenou by totiž byly, ale nejspíš vyjdou až v zimě, možná dokonce až za rok.

Dvaapadesátý díl podcastu PMS probíhá v klasickém odlehčeném duchu. Nechybí příhody vlastního selhání v oblasti zahradničení, nákupů nebo úklidu. Dozvíte se, na co rozhodně nechodit s tchyní do kina, jak ženu na mateřské potěšit i který pozdrav byste neměli děti raději učit.

PMS: Legíny pod šaty a k tomu kroksy. Jak vypadá maminkovská móda?

Podcasty a pořady

Lucka se znovu svěří se svou obsesí ohledně látek a Terka se konečně dozví, proč její vztah se šicím strojem skončil vždy katastrofou. Probere se také silná podobnost mužů se syny, ale i několik podobností mužů všeobecně. Nakonec přijde řeč na plány pro další sérii a nečekané překvapení pro stálé posluchače.

Poslechněte si pohodové povídání dvou maminek, které mají doma naprosto rozdílné dvouleťáky, oprášené prázdné krabičky a plné šuplíky nevyužitých samolepek. Celou epizodu najdete v audio přehrávači v úvodu článku.

Podcast o mateřství s Terezou Rakoušovou a Žanetou Stratílkovou a jejich hosty. Dříve známý jako Pandemické matky sobě. I nyní rozebírá taje a záhady rodičovství. Vydejte se po stopách mateřství každou středu na Novinky.cz.

Poslouchejte každou středu na Novinky.cz, Podcasty.cz, Spotify, Apple Podcasts nebo jiné oblíbené podcastové aplikaci.

Také nás můžete sledovat na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám