Hlavní obsah

S botoxem ve tváři si užívá luxusu, teď mladý muž vyhlíží staršího sponzora

Vypadat stejně jako Ken, protějšek panenky Barbie, opravdu hodně touží jistý Jimmy Featherstone z anglického Hullu. Dvaadvacetiletý muž kvůli tomu neváhá každý rok utratit 10 tisíc liber (asi 300 tisíc korun). A jak sám říká, to je teprve začátek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladý muž touží vypadat jako KenVideo: AP

 
Článek

Dvaadvacetiletý Featherstone už na první pohled vypadá velmi udržovaně a uhlazeně. Kromě přirozené péče o svoje tělo za to může také řada operací, které mladý muž podstoupil. Za poslední rok si mj. nechal upravit rty, tváře a na zubech má fazety, aby jeho úsměv byl dokonale zářivý. Ke kadeřníkovi chodí jednou týdně, uvedla agentura AP.

Takové úpravy lidského těla však stojí pořádný balík. Featherstone opustil školu v 16 letech a začal pracovat v administrativě, aby si na první úpravy těla vydělal. Poté žil se starším partnerem, se kterým se sice rozešel, ale nyní už vyhlíží dalšího, jenž by jeho nákladný život pomohl financovat.

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

„Chápu, že to není něčí šálek čaje, ale mně to je docela jedno. Na názoru ostatních mi nezáleží. Vždy jsem rád vystupoval z řady, a když se o mně takhle mluví, zřejmě dělám něco dobře. Od malička mám rád krásné oblečení od módních návrhářů a dovolené, takže to je to, co chci mít,” říká muž, pro něhož představuje panáček Ken symbol krásy.

Naposledy si užíval luxusu během oslavy 22. narozenin, která prý připomínala rozsahem menší svatbu. Večírek za dva tisíce liber (asi 60 tisíc korun) doplnil ohňostroj, hosté v limuzínách, kytice z bankovek a pochopitelně dary od nejluxusnějších značek z celého světa.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám