Hlavní obsah

Toužili vypadat jako z jiného světa, ostřílení chirurgové odmítli

Když je řeč o plastických operacích, co se vám vybaví jako první? Zvětšená prsa, nebo nový nos? Věřte tomu, že existuje mnohem více typů operací a někteří plastičtí chirurgové se už za dobu své praxe setkali s opravdu nezvyklými požadavky svých klientů. V řadě případů museli rovnou odmítat. Také o nich je řeč v dnešním díle podcastu Guláš.

 
Článek

V jednadvacátém století není problém prakticky žádná modifikace lidského těla. Někdo si přeje vypadat jako klon, někdo by chtěl rohy a někdo zase touží, aby na něj okolí nahlíželo jako na sexuální symbol připomínající panenku bez mozku. O těch nejzajímavějších plastických operacích je řeč v dnešním podcastu, který si můžete pustit v audio přehrávači výše.

Guláš

Podcast Guláš je pravidelný přísun neotřelých zajímavostí, rozhovorů či kuriozit z domova i ze světa. Pusťte si nás třeba na Spotify, nebo sledujte profil Gulášovinky na Instagarmu!

V příštím díle u mikrofonu přivítám českého plastického chirurga, jenž se specializuje na zákroky estetické gynekologie, a společně si budeme povídat o jeho zkušenostech a popularitě hymenoplastiky, tedy zákroku, kdy je obnovena panenská blána.

Foto: Profimedia.cz

Dennis Avner se toužil stát tygřím mužem. Zemřel v roce 2012 jako držitel rekordu v největším počtu tělesných modifikací.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám