Hlavní obsah

Úpravy ženského genitálu skýtají zajímavé možnosti

Plastická chirurgie, to už dávno nejsou jen zvětšená prsa a menší nos. Jak říká chirurg Vojtěch Šandera, zájem se přesouvá směrem ke spodním partiím a rekonstrukce panenské blány nebo zvětšení bodu G je dnes v možnostech odborníků. Co když ale někdo chce vymodelovat uši jako z kresleného filmu? A dá se zvětšit mužství? Poslouchejte dnešní Guláš a dozvíte se odpovědi na všechny palčivé otázky.

 
Článek

V dnešním dílu podcastu jsem si povídal s doktorem Vojtěchem Šanderou, který působí mimo jiné v pražské Fakultní nemocnici Královské Vinohrady či na pražské Premier Clinic. Pokud jste se někdy neúspěšně pokoušeli najít magický G bod v ženském těle, pak věřte, že „tlačítko rozkoše” lze zvětšit.

Dozvíte se také, proč mají některé ženy zájem o rekonstrukci panenské blány a nechybí ani bizarní požadavky, se kterými chodí klienti za plastickými chirurgy. Na své si rozhodně přijdou i muži.

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám