Hlavní obsah

Ikonický steakhouse si s omezenou kapacitou poradil po svém

Novinky, ČTK, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Restaurace v americkém New Yorku v pátek otevřely znovu své vnitřní prostory, avšak s podmínkou, že mohou být zaplněné jen na 35 procent kapacity. Známá restaurace Peter Luger Steak House se rozhodla využít malé obsazenosti a přilákat hosty zpět za pomoci newyorského muzea voskových figurín Madame Tussauds, píše agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

U jednoho stolu posedává i Audrey Hepburnová.

Článek

Aby restaurace nevypadala příliš prázdná, zaplnily ji částečně voskové figuríny známých osobností. U jednoho stolu tak sedí před sklenkou Martini Audrey Hepburnová oblečená jako její postava Holly Golightlyová ve filmu Snídaně u Tiffanyho.

Legendární nádražka definitivně skončila, cedule se smutně válely ve vestibulu

Muži

U dalšího stolu pak Jimmy Fallon, který se dokonce sám přišel se svojí figurínou navečeřet. U baru stojí se sklenkou koktejlu Old Fashioned Jon Hamm v podobě postavy Dona Drapera ze seriálu Šílenci z Manhattanu.

Pandemie zasáhla restaurace v New Yorku zvlášť těžce. „Bylo to drsné,” řekl manažer proslulého steakhousu Michael Costa. „Přizpůsobíme se tomu, co se děje. Právě teď bereme cokoliv nám dají. Jsme na dně, ale přežijeme,” dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám