Hlavní obsah

Vyhrožovali mi kyselinou, svěřila se mladá youtuberka Mína z filmu Cesta domů

Kristýna Léblová, Jakub Dulínek, Novinky, Kristýna Léblová, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Režisér Tomáš Vorel je známý tím, že do svých snímků rád obsazuje herce i neherce podle toho, jak mu padnou do oka. V novém filmu Cesta domů, který volně navazuje na jeho předcházející snímky, se objeví také mladá youtuberka Dominika „Mína” Elischerová. Ta se Novinkám svěřila, že za svou mladou kariéru veřejné známé osoby se už setkala se stalkingem i vyhrožováním.

Vyhrožovali mi kyselinou, svěřila se mladá youtuberka Mína z filmu Cesta domůVideo: Novinky

 
Článek

„Je to moje první filmová zkušenost s větší rolí, předtím už jsem hrála v seriálech a muzikálech. Ani jsem nečekala, že bych tu roli mohla dostat, ale ještě právě ten samý den, co jsem byla na castingu, mi řekli, že mě vezmou,” řekla Novinkám Dominika „Mína” Elischerová.

Foto: Novinky

Youtuberka Mína a Lucie Šteflová při představení snímku Cesta domů

Mladá youtuberka také zmínila, že už se musela potýkat se stalkingem. „Měla jsem stalkera, který mi doslova koukal za oknem. Nějaký člověk mi i posílal na e-mail moji adresu a adresu mé školy a psal mi, že až mě potká, tak mi vyleje na obličej kyselinu, takže si myslím, že tohle jsou ty extrémy a víc už to snad nepůjde,” dodala s tím, že ze zvýšené popularity spojené s novým filmem strach nemá.

Snímek Cesta domů volně navazuje na předcházející filmy Tomáše Vorla Cesta z města a Cesta do lesa. Režisér je také známý tím, že do svých snímků rád obsazuje nové tváře i neherce.

Představitelé soutěžního snímku Láska pod kapotou dorazili na premiéru v závodním peugeotu

MFF KV

„Hrála jsem Šárku, vesnickou holčinu, která pracuje na poli, není úplně chytrá a balí tam revírníka,” popsala ke své roli s tím, že si ráda zahraje hloupější role. Postavu revírníka si ve filmu znovu zahrál syn režiséra Tomáš Vorel jr.

Podle Míny, kterou na svém kanále sledují převážně mladí lidé, si k filmu najdou cestu i mladší. „Myslím si, že mladší diváci to pochopí, možná po svém nějakém stylu, a myslím si, že se to bude určitě bude líbit,” uvedla.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Herci Tomáš Vorel jr., Lucie Šteflová a režisér Tomáš Vorel představili na karlovarském filmovém festivalu nový film Cesta domů.

Ve filmu si manželku revírníka a youtuberčinu „sokyni” zahrála Lucie Šteflová, která roli převzala po herečce Anně Kameníkové. „Buď jsem mohla jít cestou, jako šla Anička, nebo jít svou vlastní a pojmout si to po svém. Tím, že se z té postavy stala máma a trochu se změní, tak jsem nakonec šla spíš tou vlastní cestou,” zmínila s tím, že ve filmu si zahrála i její dcera Ema.

„Bylo to náročné, protože se o ní člověk musí starat a dávat pozor co dělá. Nehrajete jen sám za sebe, ale musíte korigovat i dítě, které nebude jen tak režiséra poslouchat, protože je to cizí člověk. Ale jsem ráda, že budu mít vzpomínku, protože je to rok života na plátně a jde tam vidět, jak rostla,” dodala.

V Docentovi jsem si na Filipa Renče přichystal pomstu, říká o svém novém seriálu Jiří Strach

MFF KV

Závěrečný díl Vorlovy trilogie Cesta domů, kterého jsou deník Právo a Novinky mediálními partnery, bude mít premiéru v kinech 9. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám