Hlavní obsah

Zoe Kravitzová uvádí Všechny moje lásky

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost Hulu uvede 14. února nový seriál Všechny moje lásky (High Fidelity), jenž byl volně inspirován známou stejnojmennou knihou Nicka Hornbyho z devadesátých let.

Foto: Hulu

Zoe Kravitzová

Článek

Kniha byla o třicátníkovi z Londýna, který prodává desky, pořád sestavuje nějaké žebříčky písní a vtipně komentuje své vztahové krachy. Podle něj pak natočili i celovečerní snímek, kde hrál hlavní roli John Cusack.

V novém seriálu je však ledacos jinak. Hudební maniak se pořád jmenuje Rob, ale bydlí v Americe a je to dívka, kterou hraje dcera Lennyho Kravitze Zoe. Do města přijíždí také frajírek Clyde a snaží se Rob zaujmout.

Foto: Warner Bros

Zoe Kravitzová

„Jsem velká fanynka knížky i filmu. Velmi mi na nich záleží. Teď je hodně různých remaků, a když něco milujete, je velmi snadné získat pocit, že to chcete chránit.  Takže část důvodu, proč jsem to chtěla dělat, je to, že jsem to chtěla ochránit. Chtěla jsem se ujistit, že se to udělá se správným úmyslem,“ vysvětlila Zoe Kravitzová.

Bez vědomí, Most! i Zkázu Dejvického divadla nominovali na České lvy

Film

„Nejdřív jsem viděla ten film. Neviděla jsem ho hned, jak vyšel, protože moje máma (Lisa Bonetová, která ve filmu hrála krásnou zpěvačku, jež má aférku s hlavním hrdinou) mě nenechala koukat. Byla jsem ještě trochu malá. Viděla jsem ten film,  když mi bylo kolem šestnácti. A později jsem četla knihu někdy po dvacítce. Zamilovala jsem se do toho filmu a pak ještě hlouběji díky knize... Ta umožní vaší představivosti jít ještě dále a tón a jazyk Nicka Hornbyho jsou prostě nádherné.“

„Když jsem byla mladší, připadalo mi to víc romantické, ta postava, které se pořád nedaří, ten způsob, jakým Rob vidí svět a sebe. Připadalo mi, že ta jeho úzkost je hrozně cool. Teď, když k tomu přistupuji jako víc dospělá, je na tom něco krásně smutného. Jako mladá jsem si myslela - cool, obchod s deskama, on je naštvaný a kouří cigarety a je to cool. Teď vidím tu druhou stranu, cítím tu jeho cestu. Je to méně hezké, méně roztomilé. Už to není tak romantické,“ uzavřela.

Lenny Kravitz přijede 30. června do Prahy

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám