Hlavní obsah

Zelenskyj a Ukrajinka Kunisová. Oscary by letos mohly být zvláštní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký tisk spekuluje, že by na předávání Oscarů mohl na dálku vystoupit i ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Foto: Reuters

Volodymyr Zelenskyj

Článek

Amy Schumerová, jedna z moderátorek přenosu, který proběhne v noci na pondělí 28. března, si myslí, že by Zelenskyj měl na Oscarech promluvit. I když si uvědomuje, že přenos má být zábava, přece jen by chtěla využít stále ještě relativně sledovanou, byť upadající událost. Zelenskyj by podle ní mohl promluvit přes satelit nebo ze záznamu.

Nejvíc šancí na Oscara má Síla psa s Cumberbatchem

Film

„Myslím, že je to skvělá příležitost přinejmenším okomentovat pár věcí,“ myslí si Schumerová. „V současnosti se děje tolik příšerných věcí, že je těžké rozhodnout, na co se zaměřit.“

Současně ale dodala, že není producentkou pořadu, nemůže o tom tedy sama rozhodnout.

Celý ceremoniál by mohla odstartovat zpěvačka Beyoncé s písní Be Alive, která byla nominována na Oscara. Šlo by o přenos z tenisových kurtů v Comptonu, kde trénovaly sestry Venus a Serena Williamsovy. Po jejím boku by se snad mohl objevit Will Smith, který hrál jejich otce ve filmu Král Richard. Ani to ale není oficiálně potvrzené.

Foto: Bontonfilm

Milena Kunisová v thrilleru Černá labuť

Objevit se mají také Daniel Kaluuya, Anthony Hopkins a Youn Yuh-jung, John Travolta, Wesley Snipes, Simu Liu, Uma Thurman, Rami Malek, Lily Jamesová, Ruth E. Carter, John Leguizamo, Kevin Costner, Lady Gaga, Rosie Perezová, Chris Rock a Zoë Kravitzová.

Zajímavý projev by mohla mít herečka Mila Kunisová (vlastním jménem Milena Kunisová), která se narodila v obci Černovice na západní Ukrajině.

Reklama

Výběr článků

Načítám