Hlavní obsah

V komedii Střídavka budou řešit problémy s dětmi Čvančarová, Polívková i Holubová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Petr Nikolaev dotočil film Střídavka o rozpadlých a nově slepovaných rodinách. Pravá láska bývá podle něj až ta druhá nebo třetí. Snímek, který vstoupí do kin v létě 2022, má být především komedie.

Foto: Bontonfilm

Anna Polívková a Jiří Vyorálek

Článek

Petr Nikolaev, který se navždy zapsal do dějin filmu komedií o normalizačním období Báječná léta pod psa, do své novinky obsadil herce Martina Hofmanna, Jitku Čvančarovou, Annu Polívkovou, Jiří Vyorálka a Kristinu Svarinskou.

Několik bývalých partnerů se v komedii střídavě stará o děti. Hlavním úkolem bude podle tvůrců „najít nového chlapa postavě Anny Polívkové“, což je dnes v českém filmu dost časté téma.

Foto: Bontonfilm

Jiří Vyorálek a Jitka Čvančarová

„Skutečná životní láska je někdy v životě až ta druhá, nebo dokonce třetí, pravé partnerské štěstí může člověk najít až později na cestě životem. Naše komedie Střídavka ukazuje, že život má v sobě různé a nečekané zákruty a jeho pevnou součástí nejsou jen současné žhavé milostné vztahy, ale i ty minulé,“ říká režisér Petr Nikolaev.

Foto: Bontonfilm

Martin Hofmann a Kristina Svarinská

„Rodin, kde platí heslo Moje děti, tvoje děti, naše děti je celkem dost a rozhodli jsme se na jejich fungování podívat s nadhledem a humorem.“

Hofmann dodal, že „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá.“

Foto: Bontonfilm

Eva Holubová a Kristina Svarinská

„Moje postava trenéra ženského ragby má čím dál tím víc dětí, ale především ho tankuje ten sport. On má zřejmě nějak pocit, že se to v té rodině tak jako udělá samo. Nemyslí to zle, má dobré srdce. Docela ho ale vystihuje situace, když své partnerce a matce svého dítěte, kterou si jaksi zapomněl vzít, řekne, že jí to dítě teda pohlídá. Je prostě milej,“ uzavřel Hofmann.

Reklama

Výběr článků

Načítám