Hlavní obsah

Top Gun, Mission Impossible a další se opět odsunují, i když kina fungují

Koronakrize ve filmu stále nekončí, i když kina jsou v Americe nebo v Číně dávno otevřená, byť omezeně a za příslušných bezpečnostních opatření. Potenciální komerční hit léta Top Gun: Maverick se teď přesunuje až na 19. listopadu.

TOP GUN: MAVERICK

 
Článek

Příznivci kdysi slavného i vysmívaného filmu Top Gun, který v polovině osmdesátých let spojil propagaci armády s limonádově romantickou zápletkou, si tak musí na pokračování počkat ještě osm měsíců. Hlavní roli v něm měl Tom Cruise, stejně jako ve filmu Mission: Impossible 7, který se přesunuje na 27. května 2022. Také se již počítá s pokračováním Mission: Impossible 8, které by mělo do kin dorazit snad v červenci 2023.

Foto: Paramount Pictures

Top Gun: Maverick

Od Top Gunu: Maverick si studio slibuje největší tržby, a protože v Evropě nebo v Brazílii kina pořád nejedou a nikdo neví, kdy se vrátí do normálu, bojí se drahý titul vypustit do nejistoty.

RATM, Roger Waters, Guns N’ Roses, Ozzy. Hvězdy přesunují koncerty na rok 2022

Kultura

Studio Universal přesunuje film The Forever Purge na 2. července a Peter Rabbit 2: The Runaway bude mít premiéru 18. června. Fantasy snímek Dungeons and Dragons se přesunuje na 3. března 2023.

Film Jackass odsunuli ze září na 22. října a zatím bezejmenný film o skupině Bee Gees od Kennetha Branagha a producenta Grahama Kinga se nyní očekává v listopadu 2022.

Další film ze série Star Trek má mít premiéru 9. června 2023 a dětský animovaný snímek The Shrinking of Treehorn 10. listopadu 2023.

Reklama

Výběr článků

Načítám