Hlavní obsah

RATM, Roger Waters, Guns N’ Roses, Ozzy. Hvězdy přesunují koncerty na rok 2022

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Rage Against the Machine oznámila, že přesunuje koncerty na rok 2022. Po zrušení řady dalších turné a festivalů je letos vyhlídka na normální koncertní sezonu mizivá.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Guns N’Roses

Článek

Rage Against the Machine chtějí zahájit turné 31. března 2022 v El Pasu a skončit 14. srpna v New Yorku. Do ČR podle posledních informací nezamíří.

Své turné odložil také legendární exčlen Pink Floyd Roger Waters. Nazval ho This is Not a Drill a v nadsázce označil za “první rozlučkové turné“. Podle nových informací by mělo začít 6. července 2022 v Pittsburghu a skončit 8. října v Dallasu. ČR se netýká.

Ozzy Osbourne by chtěl zahájit své turné No More Tours 2 26. ledna 2022 v Berlíně a hned druhý koncert má být v pražské O2 areně - 28. ledna 2022. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti a jsou nadále k dispozici v síti Ticketportal.

Foto: Roger Waters

Roger Waters

Také Guns N’ Roses slibují koncert v Praze, a to 18. června 2022 na Letišti Letňany. Vstupenky na zrušený koncert z roku 2020 ale nejsou platné na nový koncert. Lidé si mají vyžádat voucher, který pak lze použít k nákupu nových vstupenek.

V roce 2022 by měla Praha přivítat také seattleské Pearl Jam, kteří plánují 22. července koncert v O2 areně.

Reklama

Výběr článků

Načítám