Hlavní obsah

Sestřičky začnou za měsíc. V seriálu si zahrály i Kolářová a Šinkorová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sestřičky jsou nový seriál, který má premiéru na Primě v sobotu 29. srpna ve 20.15. Vychází ze seriálu Modrý kód, ale posunuje se trochu jinam.

Foto: Prima

Daniela Šinkorová

Článek

„Rozhodli jsme se oživit jeden z našich nejúspěšnějších seriálů a z žánru medical drama jej posunout do vztahové roviny. Zachováváme prostředí nemocnice a oddělení urgentního příjmu, které samo o sobě nabízí prostor pro nevšední události, ale nabídneme divákům poznat lépe postavy, které si oblíbili, a nové tváře, které věříme, že si oblíbí záhy. Pro tento projekt se nám totiž podařilo získat skvělé herce zvučných jmen i nové mladé talenty,“ sdělila ředitelka obsahu skupiny Prima Lenka Hornová.

Mezi nové tváře Sestřiček patří Adéla Gondíková (Míša), Natálie Halouzková (Katka), Jan Nedbal (Lukáš), Daniela Kolářová (Naďa), Dana Syslová (Jarka), Petr Vaněk (Martin), Martin Preiss (Radek), Daniela Šinkorová (Ivana), Amélie Pokorná (Andy), Klára Cibulková (Zuzana), Mirek Šimůnek (Radim) a Michaela Tomešová (Barča).

Do Sestřiček také přecházejí staré postavy z Modrého kódu v čele se Sabinou Laurinovou v roli vrchní sestry Mery.

Foto: Prima

Michaela Tomešová

„První natáčecí den jsem byl hodně nervózní. Hrál jsem poprvé od karantény, a navíc s paní Danielou Kolářovou. Hrát s ní je za odměnu, ale současně cítím velký respekt a zodpovědnost,“ řekl herec Jan Nedbal, kterého seriál vrátil k jeho původní profesi. Střední zdravotnickou školu totiž vystudoval.

Foto: Prima

Daniela Kolářová

„To je pravda, ale ze školy si nepamatuju už vůbec nic. Asi bych zvládl nabrat krev, ale infuzi už bych určitě nepodal. Možná, že moji kolegové, kteří točili Modrý kód několik let, by si s tím poradili lépe. Jsem pryč ze školy víc než deset let, a ani tenkrát mi to podle mě moc nešlo. Doufám, že se nebudou dívat moje učitelky,“ dodal.

Foto: Prima

Seriál Sestřičky

„Jsem ráda, že moje role není unylá sestřička, která jen tak proplouvá díly, a tu je s jedním, pak s druhým. Míša je ukotvená optimistická bytost, která nezkazí legraci. Jde hodně ze mne. Má hezkého manžela, hezké dvě děti a kamarádky, které hrají Sabina Laurinová a Kristýna Frejová. S holkami se známe už od školy, a tak jsem ráda, že scenáristé napsali Míše přátelství v seriálu s nimi, protože je pravdivé,“ tvrdí Adéla Gondíková.

„Bude to vztahová horská dráha, ale ty v našich životech prožíváme všichni. Přiznávám, že nosná linka a návrat mého kolegy Marka Němce mě přesvědčily o setrvání v seriálu. S Markem Němcem jsme si coby herečtí partneři velmi rozuměli, s jeho odchodem ze seriálu mi odešel kamarád. Tenkrát jsem mu z legrace řekla, že tu na něj počkám. A dodržela jsem to. A je to o to lepší, že v dějové lince pokračuje i Saša Rašilov, se kterým nás pojí kamarádství už od dětství. Sounáležitost nás tří přinese řadu dobrodružství,“ dodala Sabina Laurinová.

Reklama

Výběr článků

Načítám