Hlavní obsah

Sedm postav se ve francouzské komedii vydá hledat ztracené mužství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži na pokraji nervového zhroucení je název nové francouzské komedie, která zveřejnila trailer.

Trailer Muži na pokraji nervového zhroucení

 
Článek

Nároky na muže se neustále stupňují, a tak není divu, že hrdinové filmu se ocitnou na pokraji svých sil. Zoufalství přivede sedm chlapů na opuštěnou vlakovou stanici uprostřed ničeho, kde začíná jejich kurz přežití, jenž je má postavit zpátky na nohy.

Každý krok na tomto neobvyklém táboře, který navíc vede excentrická koučka, jim má pomoci nalézt své mužné já.

Foto: Bohemia Motin Pictures

Komedie Muži na pokraji nervového zhroucení

„Nevědět, kde jste a kam jdete, dokázat se na někoho plně spolehnout a prostě skočit do vody a plavat – to je přece tak trochu jako život sám,” popsala film režisérka a zároveň spoluautorka Audrey Dana, která má na kontě snímky Sex v Paříži a Kdybych byla kluk.

„Než jsme s Claire Barré začaly psát scénář, absolvovaly jsme stovky rozhovorů s neznámými muži. Když jsme se ptaly na to, co od filmu vlastně očekávají, prozradili nám, že by si přáli ukázat, že i chlapi mají strach,” tvrdí režisérka.

Některým postavám proto připsala obavy, jako je Ramzyho fóbie z kastrace nebo úzkostné stavy postavy, kterou ztvárnil Laurent Stocker.

Reklama

Výběr článků

Načítám