Hlavní obsah

Robert Downey Jr. a Adam Sandler vévodí nominacím na nejhorší filmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Recesistická cena Zlatá malina už zná letošní nominace. Na nejhorší film roku kandidují 365 dní, Dolittle, Fantasy Island, Music a Absolute Proof.

Dolittle Video: CinemArt

 
Článek

Americký rodinný snímek Dolittle to má pojištěno ze všech stran, protože Robert Downey Jr. je nominován za hlavní roli, Stephen Gaghan za režii a dále figuruje i v kategoriích nejhorší remake, film či scénář.

Překvapil polský film 365 dní, který si vysloužil šest nominací. Divné erotické drama natočili Barbara Białowąs a Tomasz Mandes. The Fantasy Island si připsal pět nominací a americké drama Music čtyři.

Foto: Netflix/, Profimedia.cz

Adam Sandler

Častý kandidát na cenu Adam Sandler se opět vrací, tentokrát je to s komedií Hubieho Halloween. Vedle něj byli nominováni herci Michele Morrone (365 dní), David Spade (Ta druhá), Robert Downey Jr. (Dolittle), Anne Hathawayová (To poslední, co chtěl), Katie Holmesová (Brahms: The Boy II a The Secret: Dare to Dream), Kate Hudsonová (Music), Lauren Lapkusová (Ta druhá) a Anna-Maria Sieklucka (365 dní).

Zajímavostí je nominace dokumentu Mika Lindella Absolute Proof, který podle amerických médií přináší konspirační teorii o kyberútoku, kterým měly být prezidentské volby „ukradeny Donaldu Trumpovi“.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám