Hlavní obsah

Krotitelé duchů i drama s Hanksem. Další premiéry zrušeny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další várka velkých hollywoodských premiér byla zrušena. Týkají se mimo jiné i herce Toma Hankse, který se nedávno nakazil koronavirem, ale tvrdí, že se už cítí dobře.

Foto: Eduardo Munoz, Reuters

Tom Hanks na snímku z loňského listopadu

Článek

Nový díl Krotitelů duchů, Morbius navazující na Spider-Mana nebo film Uncharted odkládají premiéry kvůli pandemii. Morbius měl jít do kin na konci července, ale nyní to vypadá na březen 2021. Stejně to dopadlo s pokračováním Krotitelů duchů Ghostbusters: Afterlife, které by se mělo objevit na plátně až 5. března 2021. Adaptace počítačové hry Uncharted se odsouvá na 8. října 2021.

Premiéra válečného dramatu Greyhound se odsouvá na neurčito. Hraje v něm i Tom Hanks, který se v Austrálii nakazil koronavirem, ale už se cítí dobře a vrátil se do USA. V Austrálii pracoval na filmu o králi rokenrolu, který je rovněž odložen.

Odkládá se i dětský film Králíček Petr bere do zaječích, místo srpna bude premiéra zřejmě v lednu 2021. Drama Fatherhood s Kevinem Hartem se naopak posouvá do října 2020, původně mělo mít premiéru až v lednu 2021.

Afrikou jeli na pionýrech. Nezastavila je ani malárie

Film

Už dříve byla zrušena premiéra bondovky Není čas zemřít. Nejdříve v Číně a později úplně všude. Následovaly premiéry filmů Black Widow, Rychle a zběsile 9 a disneyovky Mulan. Odsunut byl i jeden z největších mainstreamových hitů, třetí díl Fantastických zvířat, kde hrají Eddie Redmayne, Katherine Patersonová a Zoe Kravitzová, dále The Batman a King Richard s Willem Smithem a další Avatar Jamese Camerona.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Mezi dalšími jsou Tiché místo: Část 2, komiksoví The New Mutants, komedie The Lovebirds Michaela Showaltera, animák Trollové: Světové turné, thriller Antlers či Antebellum se zpěvačkou a herečkou Janelle Monae.

Reklama

Výběr článků

Načítám