Hlavní obsah

Kolečkův Zbožňovaný Bartoška má trailer

Komedie scenáristy a režiséra Petra Kolečka Zbožňovaný nabízí první ukázku. Hlavní postavu ztvárnil Jiří Bartoška, který podvádí manželku s milenkou Ivanou Chýlkovou.

Trailer k filmu ZbožňovanýVideo: BIOSCOP CZ

 
Článek

Uznávaný lékař Zdeněk (Jiří Bartoška) je pro všechny téměř svatý. Jenže skoro čtyřicet let podvádí manželku. Ve filmu se objeví také Jiří Langmajer, Petra Hřebíčková, Štěpán Kozub, Taťjana Medvecká, Lukáš Melník, Kryštof Michal nebo Martina Czyžová.

Foto: Bioscop

Jiří Bartoška

Foto: Bioscop

Jiří Langmajer a Petra Hřebíčková

„Jsem rád, že máme tak skvělé obsazení. Tihle herci pro mě byli inspirací, a tak se upravovalo ještě i na place,“ vysvětlil scenárista a režisér Petr Kolečko, který pro inspiraci tentokrát sáhl do své rodiny. „Ten příběh je inspirovaný mým dědou a to při rozhodování, zda znovu režírovat, hrálo docela zásadní roli,“ dodal Kolečko.

Foto: Bohemia Motion Pictures

Ivana Chýlková

„Farář Kryštof Michal a Zuzana Kronerová ve scéně v kostele prohlašují: S pýchou není láska sestra a Když miluješ, nemůžeš za to nic chtít. Svými někdy nelaskavými prostředky jsem se tentokrát snažil sdělit nějakou laskavější zprávu. Ten film je hezký, rodinný, o lásce, ale občas to herci okoření nějakým ‚hovadštějším’ vtipem v tom nejlepším slova smyslu. A to nejen pánové Bartoška, Langmajer nebo Kozub, ale i ženský ansámbl,“ uzavřel.

Premiéra bude 23. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám