Hlavní obsah

Hvězda seriálu Báječná léta obviněna z nevhodného chování při natáčení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z nevhodného chování byl obviněn Fred Savage, bývalá dětská herecká hvězda a později i režisér. Proslavil se jako malý Kevin v seriálu Báječná léta.

Foto: Profimedia.cz

Fred Savage

Článek

Jako režisér a producent se Savage podílel i na novém seriálu Báječná léta, který však s původním slavným seriálem nemá moc společného. Vypráví o afroamerické rodině v Atlantě šedesátých let dvacátého století.

Savage byl odvolán jako výkonný producent i režisér. Obvinily ho celkem tři osoby.

„Nedávno jsme byli upozorněni na nevhodné chování Freda Savage,“ uvedla společnost 20th Television. Poté začalo vyšetřování, které vyústilo k ukončení spolupráce. Společnost však nesdělila žádné detaily případu.

Foto: Profimedia.cz

Fred Savage v dětství

V roce 2018 herce a režiséra obvinila kostymérka seriálu The Grinder, že ji udeřil do ruky a ječel na ni. Savage uvedl, že to není pravda, a společnost Fox pak spustila vyšetřování, které nenašlo žádné důkazy k danému obvinění.

Foto: ABC

Fred Savage v původním seriálu Báječná léta

Fred Savage se začal objevovat v televizi koncem osmdesátých let v sériích jako Báječná léta, Morningstar/Eveningstar či Crime Story. Později hrál ještě v seriálech Working, Oswald, Crumbs, The Grinder a Friends from College.

Reklama

Výběr článků

Načítám