Hlavní obsah

Hanák a Piškula si zahráli v romantickém seriálu Planeta single

Planeta single je polský seriál, přesto v něm důležité role hrají Zdeněk Piškula a Tomáš Hanák. Planeta Single s podtitulem Osm příběhů začíná 7. února ve 20:15 na programu Skylink 7.

Trailer seriálu Planeta single

 
Článek

Každá epizoda Planety single má jiného režiséra a jiné postavy, ale všechny spojuje téma online seznamování. Hrdinové se liší věkem, původem i motivací pro hledání partnerů.

Tomáš bydlí v Praze a jeho vášní je hudba. Jeho život nabere nový směr, když se pres aplikaci Planeta Single seznámí s krásnou Polkou Paulinou (Žofia Wichlacz). První rande ale skončí hrozně. Ukáže se, že Paulina trpí neurologickou poruchou zvanou misofonie, což je přecitlivělost na určité zvuky. I když Paulina se svým handicapem bojuje, jejich vztah není ideální.

Foto: Skylink7

Žofia Wichlacz a Zdeněk Piškula

Foto: Skylink7

Tomáš Hanák

„Musím se přiznat, že nám se Žofií chvíli trvalo, než jsme prolomili ledy. Bylo to

„Musím se přiznat, že nám se Žofií chvíli trvalo, než jsme prolomili ledy. Bylo to tím, že jsme oba introvertní typy a prostě to chtělo čas, ale šli jsme tomu naproti.

„Musím se přiznat, že nám se Žofií chvíli trvalo, než jsme prolomili ledy. Bylo to tím, že jsme oba introvertní typy a prostě to chtělo čas, ale šli jsme tomu naproti. Díky zkouškám se to prublo před prvním natáčecím dnem, což bylo velmi

„Musím se přiznat, že nám se Žofií chvíli trvalo, než jsme prolomili ledy. Bylo to tím, že jsme oba introvertní typy a prostě to chtělo čas, ale šli jsme tomu naproti. Díky zkouškám se to prublo před prvním natáčecím dnem, což bylo velmi důležité. Věřili jsme si a dovolili jsme si k sobě věci, jako kdybychom se znali roky.

„Musím se přiznat, že nám se Žofií chvíli trvalo, než jsme prolomili ledy. Bylo to tím, že jsme oba introvertní typy a prostě to chtělo čas, ale šli jsme tomu naproti. Díky zkouškám se to prublo před prvním natáčecím dnem, což bylo velmi důležité. Věřili jsme si a dovolili jsme si k sobě věci, jako kdybychom se znali roky. Hrálo se nám dobře, přirozeně a bez jakéhokoliv ostychu. Vzájemně jsme se

drželi a nepolevovali v soustředěnosti,“ tvrdí Piškula.

„Starší rocker, kytarová a skladatelská legenda. Něco mezi Keithem Richardsem z Rolling Stones, Mišíkem a Neilem Youngem. Trochu unavený chlápek, který už nemusí nikomu nic dokazovat. A taky idol mladého kluka, hlavní postavy příběhu, tedy Zdeňka Piškuly. Na kytaru hrát neumím, ale myslím, že se mi podařilo zahrát, že jo,“ popsal svou postavu Hanák.

Reklama

Výběr článků

Načítám