Hlavní obsah

Filmové premiéry: Kingsman: První mise, Krotitelé duchů: Odkaz, Velký červený pes Clifford a Síla

O tom, jak se zrodila první nezávislá tajná služba, vypráví akční dobrodružství Kingsman: První mise. Velký červený pes Clifford je rodinný film trochu po vzoru Beethovena, který si užijí především předškoláci a prvňáčci. Další kapitola z původního příběhu Krotitelů duchů má podtitul Odkaz. Dokument Martina Marečka Síla zachycuje pět obtížných let v životě publicisty Kamila Fily.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Kingsman: První mise

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Vracíme se tedy před první film Kingsman a sledujeme zrod první nezávislé tajné služby.

Trailer k filmu Kingsman: První miseVideo: Falcon

Kingsman: První mise, Velká Británie/USA 2021, akční, 131 min., režie: Matthew Vaughn, hrají: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Matthew Goode, Harris Dickinson a další.

Velký červený pes Clifford

Hrdinka filmu Emily se shodou okolností ocitne v podivném stanu podivného chovatele zvířat pana Birdwella a okamžitě se zamiluje do jednoho malého červeného štěněte. Emily ví, že by jí máma mazlíčka nedovolila, ale neví to ten pes, který se schová do její školní brašny. Emily ho objeví až doma a než ho stačí vrátit, naroste tenhle mazlík, kterému dá jméno Clifford, do obřích rozměrů.

Trailer k filmu Velký červený pes CliffordVideo: CinemArt

Velký červený pes Clifford, USA 2021, rodinný, 96 min., režie: Walt Becker, hrají: Darby Camp, Jack Whitehall, Izaac Wang, John Cleese, Sienna Guillor a další.

Krotitelé duchů: Odkaz

Svobodná matka se svými dvěma dětmi přestěhuje na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

Trailer k filmu Krotitelé duchů: Odkaz

Krotitelé duchů: Odkaz, USA 2021, sci-fi, 124 min., režie: Jason Reitman, hrají: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Logan Kim, Celeste O´Connor, Carrie Coo a další.

Síla

Kamil Fila je otec, filmový publicista, zastánce progresivních hodnot a genderové rovnosti. Ve virtuálním prostoru vystupuje jako neúnavný diskutér a bojovník, v soukromí prožívá bolestné rozpory mezi svým přesvědčením a jednáním. Film zachycuje pět let, kdy se potýká s partnerskými problémy, depresí i hraničním fyzickým experimentem na vlastním těle.

Trailer k filmu SílaVideo: Artcam Films

Síla, Česko 2021, dokument, 92 min., režie: Martin Mareček

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám