Hlavní obsah

Filmové premiéry: Kdyby radši hořelo, Andílci za školou, Tralala a Rakeťák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po světové premiéře na Berlinale jde do kin česká komedie Kdyby radši hořelo. Podle stejnojmenného muzikálu vznikl film Andílci za školou. Další muzikál je z Francie a jmenuje se Tralala. Pro děti je tu animovaný Rakeťák.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Kdyby radši hořelo

V malé české vesnici se chystají Velikonoce se vším, co k nim patří. Do radostného očekávání však náhle zasáhne malá dopravní nehoda, když dodávka najede do fontány na návsi, před kterou stojí shluk lidí. Řidič zmizí stejně rychle, jako zazní slova o teroristickém útoku.

Bezpečnost celé obce se zdá být ohrožena, jediným, kdo může obyvatele ochránit, je sbor dobrovolných hasičů.

Kdyby radši hořelo

Kdyby Radši hořelo, Česko 2022, komedie, 87 min., režie: Adama K. Rybanský, hrají: Miroslav Krobot, Michal Isteník, Anna Polívková a další.

Andílci za školou

Deváťačka Nikola se spolu se s mladší sestrou Anetou a jejich otcem stěhují do nového města. S tím souvisí změna školy a hledání nových kamarádů. Nikola nastupuje do deváté třídy, do pro ni nepřátelského prostředí, kde si musí vydobýt svoje místo. Nemá to však vůbec jednoduché, protože holkám šéfuje Majda, která nelibě nese to, že třídní idol Šimon začne po nové žákyni nenápadně pokukovat.

Trailer k filmu Andílci za školouVideo: HIGH LEVEL PICTURES s.r.o.

Andílci za školou, Česko 2022, muzikál, 103 min., režie: Jan Lengyel, hrají: Petr Kolář, Nelly Řehořová, Vojtěch Drahokoupil, Filip Blažek, Kateřina Brožová a další.

Tralala

Čtyřicátník Tralala se živí jako pouliční zpěvák v Paříži. Jednoho večera potká mladou ženu, která mu zanechá poselství: „Hlavně nebuďte sám sebou.“ Zdálo se mu to, nebo vše skutečně prožil? Opouští Paříž a v Lurdech nakonec najde tu, do které již byl zamilovaný – ona si jej však nepamatuje. Zato jedna šedesátnice plná života poznává v Tralalovi svého syna Pata, který před dvaceti lety zmizel v USA, a Tralala se rozhodne tuto úlohu převzít.

Trailer k filmu TralalaVideo: Film Europe Media Company

Tralala, Francie 2021, muzikál, 120 min., režie: Arnaud Larrieu, Jean-Marie Larrieu, hrají: Maïwenn, Mathieu Amalric, Mélanie Thierry, Denis Lavant, Josiane Balasko a další.

Rakeťák

Zkušený člen Vesmírného ochranného sboru Buzz Rakeťák, jeho velitelka Alisha Hlohová a posádka více než tisíce vědců a techniků se vracejí domů ze své aktuální mise. Přibližně 4,2 milionu světelných let od Země je senzor upozorní na přítomnost blízké nezmapované planety. Buzz rozhodne, že si jejich loď udělá menší okliku a neznámou planetu se vydá prozkoumat.

Trailer k filmu RakeťákVideo: Falcon

Rakeťák, USA 2022, animovaný dobrodružný, 105 min., režie: Angus MacLane

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám