Hlavní obsah

Zpěvačka Duffy přerušila kariéru kvůli znásilnění

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Duffy byla zhruba před deseti lety na vrcholu slávy a najednou zmizela z médií. Teprve teď na svém instagramovém účtu prozradila, co se stalo.

Duffy

Článek

„Mnozí z vás chtěli vědět, co se mi stalo, kam jsem zmizela a proč... Věřte mi, že teď už jsem v pořádku a v bezpečí. Byla jsem znásilněna a zdrogována a držena v zajetí několik dní. Samozřejmě jsem to přežila. Dát se dohromady vyžadovalo čas. Nejde to říct lehce. Ale řeknu vám, že v poslední dekádě jsem tisíce a tisíce dní věnovala tomu, že jsem chtěla zase cítit sluneční svit v srdci, a slunce teď opravdu svítí,“ vysvětlila zpěvačka.

Dodala, že dříve o tom nemluvila, protože nechtěla ukazovat světu svůj smutek. V následujících týdnech prý zveřejní větší rozhovor.

Duffy vydala v roce 2008 retro soulovou desku Rockferry, která zamávala hudebním světem. Svižná hitovka Mercy, orchestrální soulová balada Rockferry nebo akustické pop-blues Syrup and Honey ji tehdy okamžitě proslavily. Duffy je majitelkou unikátního hlasu, její broukání bylo pro posluchače téměř návykové, ale na druhou stranu uměla vytáhnout i závratné výšky.

Duffy obdržela za první album ceny Grammy a pak vydala ještě desku Endlessly, načež záhadně zmizela.

Reklama

Výběr článků

Načítám