Hlavní obsah

Ve StarDance skončila Radka Třeštíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pátý večer taneční soutěže Stardance předvedly páry waltz, jive a quickstep. Diváci rozhodli, že soutěž opustí taneční pár Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský.

Ve StarDance skončila Radka TřeštíkováVideo: Novinky

 
Článek

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský tančili jako poslední. Jejich jive působil podle Jana Tománka „trošku strnule”, byť uznal, že pro laického diváka šlo o oku lahodící výkon. Porota výkon ohodnotila 26 body, což bylo nejméně ze všech párů.

Jako první vystoupili Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, kteří zatančili jive. „Zapomeňte, že jsou tu lidé,” doporučila tancující herečce Tatiana Drexler, které se vystoupení zdálo málo dynamické. Od poroty pár dostal 31 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Po nich se na parketu představili s quickstepem Veronika Lišková a Karel Kovář. Jan Tománek youtubera pochválil. „Na amatéra to byl výkon fantastický,” řekl. Porotci ohodnotili výkon 34 body.

Natálie Otáhalová a Matouš Ruml nastoupili na parket jako třetí v pořadí a zatančili jive. Diváci v sále ocenili výkon dlouhotrvajícím potleskem a kladně jej hodnotili i porotci. „Viděla jsem rytmickou nejistotu, ale byl to jive,” okomentovala výkon páru Tatiana Drexler, které podobně jako Zdeňku Chlopčíkovi neunikly drobné nedostatky. Pár dostal od porotců tři desítky a celkově 38 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radka Třeštíková

Gabriela Koukalová s Martinem Prágrem zatančili quickstep. „Rychlá a náročná choreografie,” okomentoval výkon Zdeněk Chopčík. Porota výkon páru ocenila 32 body.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

Adriana Mašková a Miroslav Hanuš tančili waltz, do jehož choreografie zařadili i hercovo recitativní entrée. Richard Genzer uvedl, že mu Hanuš připomíná historického veterána, který sice občas škytne, ale jede spolehlivě dál. Porota ohodnotila pár 34 body.

Michaela Nováková a Jakub Vágner předvedli quickstep. Vágnerův tanec měl podle Zdeňka Chlopčíka dvě fáze, přičemž lepší výkon předvedl v okamžicích, kdy tančil bez partnerky. Pár dostal od poroty 28 bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám