Hlavní obsah

V Radě ČT a Radě ČRo chtějí být ostřílení harcovníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Rady České televize (ČT) a Rady Českého rozhlasu (ČRo) se znovu prostřednictvím nominujících společenských a občanských institucí hlásí buď ti, kteří v radách již pracovali, nebo se tam kdysi neúspěšně hlásili, anebo jde o jinak známá jména.

Foto: Petr Horník, Právo

Bývalá koulařka Helena Fibingerová chce zase radit ČT.

Článek

Z nových neznámých jmen nebo z mladších lidí neprojevil - s výjimkou faráře Ervína Kukuczky a novinářky Ireny Ryšánkové (oba chtějí do Rady ČRo) - zájem nikdo. V Radě ČT touží znovu pracovat současný předseda Jiří Baumruk a nynější členky Helena Fibingerová a Alena Svobodová. Opět se hlásí i bývalý radní Dobromil Dvořák (ten současně i do Rady ČRo) a Zdena Hůlová.

V Radě ČT by chtěl být i bývalý ředitel Českého rozhlasu Václav Kasík, bývalá mluvčí ČSSD Lucie Orgoníková či bývalý člen mediální vysílací rady Petr Žantovský.

V Radě ČT by chtěl být i bývalý ředitel Českého rozhlasu Václav Kasík, bývalá mluvčí ČSSD Lucie Orgoníková či bývalý člen mediální vysílací rady Petr Žantovský. Do rozhlasové rady společenské organizace nominovali bývalého radního ČT Ladislava Milera, tehdejšího ředitele Národní knihovny Pavla Hazuku či manželku Žantovského Irenu, která je úspěšnou divadelní režisérkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám