Hlavní obsah

V pondělí začne tradiční Knihománie

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradičním vrcholem knižní sezóny je Knihománie. Odstartována bude v pondělí. Nabízí čtenářům to nejlepší, co přináší podzimní knižní trh, a podporuje knihkupce v kamenných prodejnách. Nabídka 11. ročníku přináší 28 novinek od 21 nakladatelů. Z nich si mohou čtenáři vybírat od 1. listopadu až do 24. prosince v téměř třech stovkách knihkupectvích v celé republice.

Foto: ČTK

Knihománie nabízí knižní hity letošního podzimu.

Článek

I tentokrát jsou v nabídce zajímavé tituly různých žánrů české i světové literatury. Jsou mezi nimi thrillery, historické romány, životní osudy, kuchařky, populárně naučná literatura i knihy pro děti.

Mezi tituly jsou mimo jiné Etiketa stolování od Ladislava Špačka, Jágr, legenda od Lukáše Csicselyho, William a Harry: Bitva bratrů od Roberta Laceye, Zátopek od Jiřího Walkera Procházky a Davida Ondříčka, Spasitel od Andyho Weira, Upálené od C. J. Tudor, Černá píseň od Anthonyho Ryana a další.

Zákazníci obdrží ke každé zakoupené knize dárek, knihu 365 křížovek, osmisměrek a rébusů. U vybraných knihkupců navíc ještě poukázku v hodnotě 50 Kč na další nákup.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám