Hlavní obsah

Thom Artway pokračuje v českých textech i s novým singlem Buď se mnou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český písničkář, zpěvák a skladatel Thom Artway v minulosti tvořil své písně výhradně v angličtině. Počínaje spoluprací s Universal Music zahájil etapu českých textů singlem Nezapomenout. Nyní představuje optimistickou novinku Buď se mnou. Píseň doprovází roztančený videoklip režiséra Ondřeje Kudyna. Na Novinkách.cz má premiéru.

Thom Artway v klipu k písni Buď se mnouVideo: archiv umělce

 
Článek

Poprocková skladba vzešla ze staronové spolupráce s producentem Lukášem Chromkem, který je mimo jiné podepsán i pod největším hitem zpěváka I Have No Inspiration. „Lukáš mě velmi dobře zná a já mu věřím. Tentokrát jsme se snažili najít zase o něco jiný zvuk, než jsou u mě posluchači zvyklí. Snad se nám to podařilo!“ vysvětlil Thom Artway.

Cesta k písni Buď se mnou vedla přes covidovou beznaděj. „Píseň reflektuje mé pocity z období, kdy bylo kvůli pandemii všechno zavřeno. Dny, kdy jsem nevěděl, jestli se v dohledné době budu moct sejít s lidmi na koncertě, nebo je strávím v jakési nejistotě doma. A že se nebudu moct věnovat činnosti, která mě stoprocentně naplňuje,“ posteskl si Thom Artway. „S druhou slokou ale do písně vstupuje naděje a posílá píseň do optimistické roviny.“

„Klip vyjadřuje dva extrémy. Nudu, nejistotu a zároveň obrovskou euforii. Pro mě ale bude spíše optimističtější, protože se všechno snažím brát s nadhledem. A je to jistě i tím, že v klipu tančím,“ říká zpěvák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám