Hlavní obsah

Skupina Polemic vymetla s Matějem Ruppertem pražské bary. Je z toho společný klip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská ska parta Polemic se spojila s Matějem Ruppertem na novém singlu Štramák. Klip se natáčel v Praze hned v několika oblíbených podnicích. Ve videoklipu si zahrála i manželka Rupperta. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Matěj Ruppert a Polemic v klipu k písni ŠtramákVideo: Championship Music

 
Článek

Autorem textu skladby Štramák je Michal „Mickey“ Novácky, kterému se v textu ještě před oslovením Rupperta na spolupráci vizualizoval floutek a vymetač barů. „Refrén v češtině se mi sám dral na jazyk při představě týpka, kterého má ve své blízkosti asi každý. Je věčně obutý v toulavých botách, s ambicí užívat si život. O to víc jsem rád, že Matěj okamžitě kývl na nabídku hostování. Ke zpěvu přistoupil kreativně, po něm jsme si v Bratislavě užili super večer při soukromé degustaci vín a vybláznili se herecky v klipu, který jsme za ním zase my přijeli točit do Prahy,“ shrnul spokojeně spolupráci Novácky.

„Děkuji za pochvalu. Když se mi chlapci ozvali, největší radost měla má paní, která je fanynka Polemic. Tím pádem bylo jasné, že do téhle spolupráce rád půjdu. Vcítit se do pěvecké i herecké role Štramáka bylo jednoduché, vždyť my muzikanti jsme zvyklí na určitou míru předvádění se. Také se rád hezky oblékám, takže kromě postelových a mačovských scén jsem hrál taky trochu sám sebe,“ doplňuje s filigránským úsměvem Ruppert.

Foto: Anežka Nováková

Matěj Ruppert si zahrál ve videoklipu skupiny Polemic hlavní roli.

Klip natáčel Polemic v Praze na Staroměstském náměstí, Karlově mostě, v uličkách Starého Města, na výletní lodi na Vltavě, v zasedačce podniku s interiérem z osmdesátých let a také v několika hospodách, kavárnách a barech. Členové kapely si zahráli několik menších rolí vyšetřovatelů, detektivů i náhodných turistů.

O režii a scénář klipu se postaral David Mencl. Šlo o jeho první spolupráci s kapelou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám