Hlavní obsah

Skladba Romantický smyčce kapely O5 a Radeček je plodem songwritingu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperská kapela O5 a Radeček představuje nový singl Romantický smyčce. Píseň, ke které vznikl už také videoklip, vznikla při songwritingu loni v létě v Praze. Kromě kapely se na ní podíleli zahraniční tvůrci Kasper Larsen a Mark Plati, textař Tomáš Roreček a producent Lukáš Chromek. Na mixu pracoval Honza Balcárek a finální sound dalo písni studio Sterling New York.

Videoklip k písni Romantický smyčce kapely O5 a Radeček.Video: BrainZone

 
Článek

„Upřímně musím přiznat, že jsem nikdy nevěřil, že to může fungovat. Songwriting je sice ve světě fenomén, ale stejně mi nešlo do hlavy, jak může parta lidí na povel společně napsat dobrou písničku. Vždyť já na skládání vždy potřeboval tu správnou chvíli a klid. No a dneska už vím, že songwriting opravdu funguje, Romantický smyčce jsou toho důkazem,“ říká k novince Tomáš Polák, zpěvák O5 a Radeček.

Videoklip k písni natočil Jakub Mahdal. Dějovou linku v něm kolorují podmanivé odstíny prosluněného podzimního dne. Hlavní role zamilované dívky se zhostila herečka Andrea Daňková, která loni zazářila v komedii Shoky & Morthy: Poslední velká akce.

Písničku Romantický smyčce uslyší fanoušci naživo poprvé v rámci plánovaného Turné na střechách 2022, které odstartuje 19. července v Liberci a skončí 28. července v Olomouci. Na exkluzivních koncertech blízko nebe zazní i další hity jako BRA3, Vloupám se, Sex ve sprše, Praha a mnoho dalších. Speciálním hostem bude úspěšný zpěvák Jakub Děkan.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám