Hlavní obsah

Příliš osobní známost s Balzerovou, Dykovou a Hřebíčkovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Marty Ferencové Příliš osobní známost podle předlohy slovenské autorky Evity Twardzik (Urbaníkové) spojil herečky Elišku Balzerovou, Tatianu Dykovou a Petru Hřebíčkovou.

Trailer k filmu Příliš osobní známostVideo: Bioscop

 
Článek

Film vypráví o vztahových problémech žen po třicítce. Simona (Tatiana Dyková) se rozvedla a snaží se vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci. Seznámí se s výstředním umělcem Viktorem a netuší, že má vážný problém. Natálie (Petra Hřebíčková) má zdánlivě ideální život s podnikatelem Markem, vdovcem s dcerkou, jenže se vynoří tchyně a nakonec ekonomická krize a Marek začíná hledat útěchu v alkoholu.

„Už od prvního přečtení scénáře se mi líbilo téma, moje postava je strašně zajímavá. Nestává se často, aby herečka mého věku dostala do rukou scénář, který nelze odmítnout, a myslím, že ten k filmu Příliš osobní známost takovým byl. Nejenže mi nabídl krásnou roli, ale nabídl mi taky setkání s režisérkou Martou Ferencovou, se kterou jsme se velmi spřátelily a našly velmi brzy společnou řeč,“ řekla Eliška Balzerová.

Foto: Bioscop

Petra Hřebíčková a Eliška Balzerová

Foto: Bioscop

Petra Hřebíčková a Tatiana Vilhelmová

„Doufám, že se nám příběh tří žen, tří mužů a jednoho malého děvčátka podařilo dobře natočit, a že s ním bude autorka knihy i scénáře spokojená.“

„Bylo to vzrušující a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ tvrdí Petra Hřebíčková.

Film vstoupí do českých kin 23. ledna 2020.

Reklama

Výběr článků

Načítám