Hlavní obsah

Nová DVD: Bez věcí nad věcí a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Právo, Věra Míšková

O věčné potřebě přátelství je komedie Bez věcí nad věcí. Po filmu Rychle a zběsile 7 následuje další film série, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Bez věcí nad věcí

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.

Bez věcí nad věcí, Německo 2018, komedie, 111 min., režie: Florian David Fitz, hrají: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Steinová, Hannelore Elsnerová a další.

Obal DVD

 

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Luke Hobbs a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Ale všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona, který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje.

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, USA 2019, akční krimi komedie, 134 min., režie: David Leith, hrají: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, Idris Elba a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám