Hlavní obsah

Nová alba: Taylor Swift, Roxette, Kid Cudi i Deaf Heart

Právo, Jaroslav Špulák

Poslední silná předvánoční albová várka je venku. Na trh se dostaly nové či raritní nahrávky takových jmen, jakými jsou Taylor Swiftová, Roxette, Kid Cudi a Deaf Heart. O vydání novinky Taylor Swiftové dokonce minulý týden ještě málokdo věděl.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Taylor Swift: Evermore

Evermore je deváté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Taylor Swiftové. Vyšlo bez předchozího oznámení necelých pět měsíců po osmé desce Folklore (2020). Jedná se o alternativní a komorní rockové album, které rozšiřují zvuky folku i folklóru a v textech se točí kolem několika propletených příběhů.

Foto: Republic

Nové album

Roxette: Bag Of Trix

Bag of Trix (s podtitulem Music from the Roxette Vaults) je třetí kompilace švédské popové dvojice Roxette, která vyšla 4-LP a 3-CD. Obsahuje 47 skladeb, z nichž 28 nebylo dříve nevydáno. Zahrnuje raritní ukázky, živé skladby, alternativní verze a další.

Foto: Parlophone

Nové album

Kid Cudi: Man on the Moon III: The Chosen

Sedmé studiové album rapera Kida Cudiho s osmnácti skladbami obsahuje pro zpestření hostující vystoupení Popa Smokeho, Skepty, Phoebe Bridgers a Trippie Redd. O produkci se postarali Cudi, Dot da Genius, Plain Pat, Emile Haynie a Mike Dean. Všichni přispěli i na předchozí dvě alba.

Foto: Republic

Nové album

Deaf Heart: Soft Heart Attack

Pražská kapela Deaf Heart, která se označuje za zkaženou modrou krev tuzemského rock’n’rollu, vydala svůj debut. Vnímá ho jako soundtrack k láskám, randění, rozchodům i letošnímu roku. Deska obsahuje deset skladeb.

Foto: Wisemusic

Nové album

 

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám