Hlavní obsah

Nová alba: Jean-Michel Jarre, Cheap Trick či Zdeněk Svěrák

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po čase se se svým instrumentálním dílem hlásí Jean-Michel Jarre. Jakmile to situace dovolí, hodlá je představit v doprovodu pařížské filharmonie. Novinky mají i kapela Cheap Trick, Zdeněk Svěrák, Nick Waterhouse či Brett Kissel.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Jean-Michel Jarre: Amazonia

Průkopník elektronické hudby, Francouz Jean-Michel Jarre, složil a nahrál skladby pro album Amazonia k novému vizuálnímu projektu fotografa a filmaře Sebastiãoa Salgada. Kromě běžné stereofonní verze je k dispozici také speciální binaurální verze. Dostupná je prostřednictvím kódu ke stažení na CD a vinylu.

Foto: Sony Music

Nové album

Cheap Trick: In Another World

Americká hardrocková parta Cheap Trick vydala svou dvacátou studiovou desku. S aktuálním zvukem na ní pokračuje ve své před lety započaté hudební linii. Písně jsou rockové, melodické, kapela dbá na kvalitní výkony jednotlivců.

Foto: BMG

Nové album

Zdeněk Svěrák: Skoro všechno

U příležitosti nedávných pětaosmdesátin Zdeňka Svěráka vyšlo trojalbum, na němž je souhrn nahrávek jeho autorské a interpretační tvorby, které v průběhu desítek let vznikaly pro vydavatelství Supraphon.

Foto: Supraphon

Nové album

Nick Waterhouse: Promenade Blue

Americký zpěvák, hudebník a skladatel Nick Waterhouse přichází i na svém pátém albu s hudbou, která je poctou rhythm and blues, jazzu, popu a soulu. Obsahem alba je introspektivní ohlédnutí do let jeho dospívání na malém městě poblíž Long Beach.

Foto: Innovative Leisure

Nové album

Brett Kissel: What Is Life

Kanadský countryový zpěvák Brett Kissel tvrdí, že pandemie covid-19 změnila hudební průmysl a že hudba nyní musí spojovat lidi, vyprávět příběh a odvádět pozornost od negativních věcí, které teď ve světě probíhají. Písničky na nový počin začal psát až koncem roku 2020.

Foto: Warner Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám