Hlavní obsah

Nová alba: Five Finger Death Punch, Caribou či David Pomahač

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká metalová kapela Five Finger Death Punch nedávno vystoupila v Praze a představila i písně z alba, které vyšlo před několika dny. Caribou zavádí do světa elektronického popu, David Pomahač a Ivo Cicvárek zase do vod české alternativy.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Five Finger Death Punch: F8

Americká metalová skupina Five Finger Death Punch představila nedávno několik skladeb z nového alba na koncertu v Praze. Je velmi melodické a je na něm částečně zachycen i osobní příběh zpěváka Ivana Moodyho, který bojoval se závislostí.

Foto: Better Noise

Nové album

Caribou: Suddenly

Kanadský zpěvák a hudebník Dan Snaith, který na hudební scéně používá pseudonym Caribou, se vrací. Suddenly je jeho desátá deska. V hudbě mísí elektroniku a pop, v textech se zabývá mezilidskými vztahy.

Foto: City Slang

Nové album

Soccer Mommy: Color Theory

Pod uměleckým jménem Soccer Mommy hledejme americkou písničkářku Sophii Reginu Allison. Color Theory je její druhé studiové album, na kterém nabízí deset vlastních skladeb. Stylově se pohybuje na hranici mezi popem, rockem a alternativní hudbou.

Foto: Loma Vista

Nové album

David Pomahač: Do tmy je daleko

David Pomahač (exKieslowski, Houpací koně, Bez peří) nahrál své první sólové album. K realizaci přizval syna Jáchyma, jenž ho často doprovází i na pódiu, belgického skladatele a hudebníka Guye van Nuetena a Tomáše Havlena, který desku produkoval a míchal.

Foto: Indies Scope

Nové album

Ivo Cicvárek & Velký svět: Padá

Po sedmi letech od vydání alba Velký svět nominovaného na cenu Anděl přichází písničkář Ivo Cicvárek s novým autorským albem Padá. Kolekce nabízí čtrnáct písniček, které spojuje motiv nepřesných vzpomínek na minulost, analogového dětství v kontrastu s digitálními prožitky čtyřicátníků, kteří už zavadili o krizi středního věku.

Foto: Indies Scope

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám