Hlavní obsah

Nová alba: Ellie Goulding, Bush, Kansas a The Pretenders

Právo, Jaroslav Špulák

Aktuální várka nových desek je v podstatě velice silná. Zpěvačka Ellie Gouldingová je reprezentantka vkusného moderního popu, Bush jsou rockeři tělem i duší a Kansas zase nabízejí muziku veskrze poctivou a srdeční. The Pretenders pak připomenou, jaký je punk rock dneška.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Ellie Goulding: Brightest Blue

Na albu Brightest Blue najdou fanoušci již vydané singly i nové písně, které dosud nebyly ke slyšení. Má dvě strany, na první nazvané Side A se producentsky podílela zpěvačka společně s Joem Kearnstem a nese název Brightest Blue. Druhá část se jmenuje EG.0.

Foto: Universal Music

Nové album

Bush: The Kingdom

Britská skupina Bush byla kdysi ostrovním ohlasem na Nirvanu. To se psala devadesátá léta. Nyní vydává již své osmé album a prvky grunge jsou v její tvorbě stále patrné. Je to slušné album pro rockery, kteří milují návraty do devadesátek a s nimi jdoucí moderní zvukové hledání.

Foto: BMG

Nové album

Kansas: The Absence of Presence

Americká kapela Kansas, která je na světě již od roku 1973, vydává své šestnácté studiové album. V sestavě už nejsou všichni ti, kteří u toho byli na začátku, hudba má ale tendence se do sedmdesátých let zase trefit.

Foto: Inside Out

Nové album

The Pretenders: Hate for Sale

Další slavná kapela vydává nové album. The Pretenders vznikli ve Velké Británii v roce 1978 a mají ve své DNA příklon k punku. Novinka je jejich jedenáctá studiová deska, na které se tradiční kapelní punk rock mísí s rockem. Poctivým a odevzdaným.

Foto: BMG

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám