Hlavní obsah

Na slovenských obrazovkách se opět objeví televizní hlasatelky

Právo, Ivan Vilček
Bratislava

Slovenská veřejnoprávní televize se rozhodla obnovit ve svém pořadu hlasatelky a s touto nabídkou oslovila Soňu Müllerovou (58) a Alenu Heribanovou (64). Obě pracovaly jako hlasatelky i v minulosti.

Foto: Profimedia.cz

Soňa Müllerová

Článek

Hlasatelky budou součástí vysílání třetího kanálu televize, který startuje 22. prosince 2019. Program Trojky bude obsahovat zajímavé dokumenty, dramatické, hudební a zábavní pořady, publicistiku i vzdělávání. Novy kanál chce oslovit především starší ročníky, ale na své si přijdou i mladší. „Vysílání bude odrážet motto třetího okruhu – S trojkou nikdy nezestárneš,“ řekl programový ředitel televize Marek Ťapák.

Foto: Profimedia.cz

Alena Heribanová

Třetí kanál bude vysílat pořady, které na točila Československá a Slovenská televize v minulosti. K pomyslnému návratu do minulosti má pomáhat i obnovení funkce hlasatelek, které se tak na obrazovky vrací po šestnácti letech.

„Obě oslovené dámy přijaly nabídku s nadšením. K večerním pořadům si pozvou do studia také hosta,“ vysvětluje šéfdramaturgyně třetího kanálu Judita Gembická. „Nebude to úplně práce hlasatelky, ale je to spíš takový hostitelský post. Přivítáme hosta večera. Prvním bude Juraj Kukura,“ prozradila Heribanová. „Nabídka mě velmi potěšila,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám