Hlavní obsah

Mirai Navrátil má covid, končí ve StarDance

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudebník a zpěvák Mirai Navrátil onemocněl covidem. V sobotním přímém přenosu taneční show StarDance vysílané Českou televizí nejenže nevystoupí, ale už nemůže do budoucího klání na tanečním parketu zasáhnut. V letošní StarDance tak definitivně končí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mirai Navrátil a jeho taneční partnerka ve StarDance Lenka Nora Návorková.

Článek

„Bohužel pro něj bude tato absence již druhou v pořadí, a proto bude muset dle pravidel (danými majitelem licence britskou BBC) soutěž opustit,“ komentovala Miraiovu nemoc mluvčí ČT Karolína Blinková.

„Mirai se úspěšně protančil do druhé půlky soutěže těsně před semifinále. Přejeme mu co nejlehčí průběh, brzký návrat na scénu a na koncertní pódia,” dodala mluvčí.

Mirai o onemocnění covidem informoval ve středu na sociálních sítích s tím, že nemá žádné zjevné příznaky nemoci. Covidem si už jednou prošel s údajně těžším průběhem. Ve StarDance také už jednou chyběl kvůli tomu, že musel do karantény.

V charitativním díle StarDance bodoval Verner. Na Paraple se vybralo nejvíce v historii

Domácí

Byl ve styku s pozitivně testovanou osobou na covid a nebyl očkovaný.

„Zaplaťpánbůh jsem v podstatě bez příznaků, ale pravidla hry jsou daná a znamená to pro mě konec kapitoly zvané StarDance,” uvedl Navrátil na sociálních sítích.

„Je mi to hrozně líto hlavně kvůli vám, co jste nám fandili, prožívali to s námi a taky nás s Lenkou (jeho tanečnice Lenka Nora Návorková) podrželi i v hodně krizových momentech. Děkuji Ti, Leni, že jsi ze mě udělala skoro tanečníka, ač jak říká Táňa (porotkyně StarDance Tatiana Drexler), 'som hrbatý',“ dodal Navrátil.

Minulou sobotu tančil Mirai a Terezou Pruckovou, protože jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková měla nejprve v týdnu problémy s únavou a bolavými zády, a nakonec minulou sobotu ohlásila, že i ji covid dostihl.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám