Hlavní obsah

V charitativním díle StarDance bodoval Verner. Na Paraple se vybralo nejvíce v historii

Praha

Jak už bývá zvykem, při charitativním večeru ze soutěže nebyl nikdo vyřazen, namísto toho se ke každému z párů přidal jako „patron“ jeden vozíčkář sdružený v Centru Paraple. Na sbírkové konto se v průběhu večera vybralo přes 21 620 000 Kč, což je nejvyšší částka v historii pořadu. Po taneční stránce večer opanovali Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří si za svou rumbu od porotců vysloužili tři desítky. Hodnocení se převede do příštího kola.

StarDance Martina Viktorie Kopecká a Marek DědíkVideo: Novinky.cz, Česká televize ČT24

 
Článek

Tereza Černochová a David Vodička – 32 bodů

Na úvod zatančila rumbu zpěvačka Tereza Černochová se svým partnerem Davidem Vodičkou. „Dobře jste se točila, mělo to ohromnou ženskost. Jediné, co mi chybělo, byl trochu pohyb těla,“ ohodnotila výkon Tatiana Drexler. Porotci dále ocenili zvládnutí choreografie.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tereza Černochová a Dominik Vodička

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík – 25 bodů

O druhé vystoupení se postarala dvojice Martina Viktorie Kopecká – Marek Dědík. Ti zatančili quickstep, který porotu příliš nenadchl. „Mně se na vás líbí, že nejste frustrovaná. Bojujte dál!“ vyzval sympatickou farářku Jan Tománek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Mirai Navrátil a Tereza Prucková – 28 bodů

Další rumbu zatančil čerstvý držitel Zlatého slavíka Mirai Navrátil, tentokrát ale nikoli se svojí klasickou taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkou, které, jak se následně ukázalo, vyšel pozitivní test na covid. Zaskočila ji Tereza Prucková. Navzdory tomu, že na společný trénink měli jen pár hodin, porota jejich výkon ohodnotila slušně.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Mirai Navrátil a Tereza Prucková

Jan Cina a Adriana Mašková – 38 bodů

Jedni z favoritů soutěže Jan Cina a Adriana Mašková tentokrát vystřihli tango. „To bylo umělecké dílo,“ neskrývala nadšení Drexler. Za individuální části by si herec podle Tománka zasloužil hned 15 bodů, kdyby to šlo. „Tohle číslo bylo fantastický,“ poznamenal.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Televizní soutěž StarDance v sobotu 27. listopadu 2021. Na snímku Jan Cina a Adriana Mašková

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová – 39 bodů

Jako poslední pár se tuto sobotu představili Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří zatančili rumbu. Porotci hodnotili vystoupení velmi pozitivně. „Krásné, výjimečné,“ zaznělo. Všichni porotci až na Václava Kuneše nakonec oznámkovali tanec desítkou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Na snímku Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Anketa

Který z párů se vám v tuto sobotu líbil nejvíce?
Tereza Černochová a David Vodička
8,6 %
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
13,5 %
Mirai Navrátil a Tereza Prucková
6,3 %
Jan Cina a Adriana Mašková
26,6 %
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
45 %
Celkem hlasovalo 4809 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám