Hlavní obsah

Marek Ztracený pozval do nového klipu Karla Rodena. Jeho závěr je drsný

Právo, jaš, kul

Písničku Když tě život kope do zadku vydal zpěvák a skladatel Marek Ztracený na svém letošním albu Planeta jménem stres. Nyní vychází jako další singl, ke kterému vznikl videoklip s Karlem Rodenem.

Marek Ztracený v klipu k písničce Když tě život kope do zadku.Video: Supraphon

 
Článek

Píseň Když tě život kope do zadku otevírá album a patří mezi nejoblíbenější, které se na něm objevily. Představuje Marka Ztraceného v jeho plodné autorské poloze, kterou tvoří chytlavá melodie a text oslovující jeho příznivce. O režii klipu se postaral Martin Linhart z 68 pictures.

„Když tě život kope do zadku je jedna z nejpozitivnějších písní, které jsem napsal. Ne náhodou s ní přicházím na konci prázdnin. Odteď nás život zase bude trochu víc kopat do zadku a říkal jsem si, že pozitivní písně budou potřeba. Navíc je to z nové desky má nejoblíbenější, co se živého hraní týče,“ říká Ztracený.

„V novém klipu exceluje asi největší český herec současnosti Karel Roden, kterého se mi podařilo přesvědčit na jedné z jeho schůzek, kam jsem se netaktně vetřel. Než se stačil nadechnout, spustil jsem a řekl mu, jak moc o něj v klipu stojím. Karel zareagoval fantasticky a po pár dnech už jsme společně s Martinem Linhartem a Pavlou Dostálovou z 68 pictures psali scénář,“ prozradil pozadí vzniku písně a klipu Marek Ztracený.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám