Hlavní obsah

Klára Vytisková pokřtí novinku 16. dubna, zpívá na ní i o mateřství

Novinky, Stanislav Dvořák

Zpěvačka Klára Vytisková pokřtí album Love is Gold 16. dubna v pražském Studiu Hrdinů. Vyjde 6. března u Supraphonu.

Foto: Barbara Gorbunová

Zpěvačka Klára Vytisková.

Článek

Vytisková na albu tematizuje své mateřství, rodinu a návrat z venkova do velkoměsta, kde dospívala.

„Na Love is Gold se od všech domácích a vesnických témat minulé desky Home vracím zpět do města. Ve zkratce z tepláků zpátky do džín. Město bylo už od gymplu místo, kde jsem byla sama se sebou, vesnice je pro mě rodina. Nové album reflektuje můj život jako ženy, která díky mateřství začala vnímat víc sama sebe. V Ice jdu sama se sebou na rande a dochází mi, že není čas na to, se nemít ráda, protože to všechno utíká tak rychle, v písničce Burn spaluju nejistoty, v duetu Gold s Albertem Černým zpívám o sebelásce, kterou deska zpracovává v různých podobách...,“ vysvětlila Klára koncept desky.

Foto: Barbara Gorbunová

Klára Vytisková

„Láska neznamená jenom mít kluka, chodit na rande. Slovo láska pojímá mnohem víc. Je to láska v rodině, láska, kterou máte s přáteli, láska ke zvířatům, láska k vaší práci a v neposlední řadě láska k sobě. Je to to dobré, co v sobě máme, a musíme se o to starat jako o poklad. Možná by se deska ale měla jmenovat Love is Salt, protože sůl je nad zlato,“ dodala k názvu alba Love is Gold.

Držitelka ceny Anděl ji pokřtí 16. dubna společně s akrobaty Losers Cirque Company, a návštěvníci se tak mohou těšit na nejen hudební zážitek.

Foto: Barbara Gorbunová

Klára Vytisková

„Pro mě je křest vždy mejdan pro lidi, kteří mají rádi moji hudbu, pro moje kámoše a pro lidi, se kterýma pracuju, což jsou většinou taky přátelé. Užijeme si večer/noc, nejen koncert. Je to vždy speciální energie mezi kapelou a publikem. Chci si užít, že můžu zahrát celou desku s kapelou, a pak tančit společně s ostatníma na DJ Anche Er, která mi vždycky dá ty tracky, který chci slyšet. Chci si povídat s lidma. Tahle deska byla dvouletá cesta, kdy jsem pendlovala mezi rodinou a studiem, mezi vesnicí a městem,“ uzavřela zpěvačka.

Vstupenky v ceně 390 Kč jsou v síti GoOut. V omezeném množství se prodávají VIP vstupenky do speciálně upravené zóny za 990 Kč, které zahrnují podepsané CD Love is Gold a pivo zdarma.

Klára Vytisková se v novém klipu k písni Ice prohání na bruslích

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám