Hlavní obsah

Klára Vytisková natočila místo křtu alba pár písní naživo. První je Gold

Právo, jaš, kul

Na jaře udělala zpěvačka Klára Vytisková radost sobě i fanouškům novinkou Love Is Gold. Album v letošním roce doprovodily klipy k písním Just Be You a Gold s hostujícím Albertem Černým z Lake Malawi. Koncertního křtu se však nedočkalo. Jako náplast za něj natočila zpěvačka s kapelou speciální live session.

Klára Vytisková a Albert Černý naživo v písni GoldVideo: Supraphon

 
Článek

Vytisková je režírovala společně s Boodyou, který celý mini koncert natočil a sestříhal. První zveřejněnou písní je duet Gold s Albertem Černým z kapely Lake Malawi. Další tři videa bude Vytisková zveřejňovat na svém YouTube denně do soboty 28. listopadu.

„Pětadvacátého listopadu jsme měli pokřtít desku Love Is Gold v pražském klubu Roxy, ale za stávající situace to nebylo možné. A tak jsme se rozhodli nahrát sérii živých písniček z desky, singly, ale hlavně nesingly, které jste ještě naživo neslyšeli,“ vysvětlila.

„Milujeme hraní, chybí nám diváci, a tak jsme se rozestavěli uprostřed hlediště prázdné Meet Factory, vyzdobili prostor květinami a nahráli čtyři písničky naživo. Byl to zážitek, euforie z toho, že můžeme hrát,“ dodala.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám