Hlavní obsah

Když Scarlett zpívá U2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekaná hudební fúze - irští U2 a hollywoodská kráska Scarlett Johanssonová - zní v animovaném filmu Sing 2 (Zpívej 2), který právě vydal trailer.

Trailer filmu Zpívej 2

 
Článek

Zvířátka chtějí vystoupit v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuník Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák.

Film Zpívej 2 je plný hitů. Bono Vox ze skupiny U2 dokonce namluvil postavičku Claye Callowaye. Diváci ovšem musí zajít na originální verzi, ne na dabingovou.

U2 pro film natočili i novou píseň Your Song Saved My Life. Snímek vstoupí do kin 23. prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám