Hlavní obsah

Johnny Depp je prý lepší s kytarou než na plátně

Právo, jaš

Americký zpěvák Alice Cooper si myslí, že herec Johnny Depp by měl raději hrát na kytaru než natáčet filmy. Oba se přitom po hudební stránce velmi dobře znají. Společně s kytaristou Joem Perrym (jinak členem formace Aerosmith) působí v kapele Hollywood Vampires. Ta se u nás představila v roce 2018 v roli hosta pražského koncertu Ozzyho Osbourna.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Johnny Depp při koncertu své kapely v Praze v roce 2018.

Článek

„Nikdy se ve skupině nehádáme. Nikdy nikdo z nás neodešel rozzlobený z pódia. Nehádáme se ani na zkouškách. Johnny na ně chodí vždy dříve než já. Lidi vždy překvapí, když ho slyší hrát, protože by si nikdy nebyli schopni představit, jak dobrý je kytarista,“ sdělil Alice Cooper v pořadu Three Sides Of The Coin.

„Osobně si myslím, že by měl raději hrát na kytaru než natáčet filmy. Řekl jsem mu však, aby raději o svou práci nepřicházel, protože my mu nemůžeme za jeden koncert zaplatit 25 milionů dolarů. Myslím, že miluje hru na kytaru a miluje být na pódiu,“ dodal ještě k tématu Alice Cooper.

Skupina Hollywood Vampires se dala dohromady v roce 2015 a ještě v témže roce vydala eponymní debutové album. Začátkem roku 2016 vyšla digitální verze nahrávky se třemi novými skladbami. Letos v červnu vydala druhou studiovku Rise.

Některé písničky v repertoáru kapely jsou původní, mnohé jsou ale coververze slavných rockových kousků. Na druhém albu je i řada instrumentálek. Hlavním zpěvákem je Alice Cooper, ale v některých skladbách zpívá i Johnny Depp.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám