Hlavní obsah

Hvězdou Oldies festivalu budou Caught In The Act a Karma

Právo, red

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvouleté odmlce způsobené covidovou pandemií se už tuto sobotu 25. června uskuteční v Ostravě 6. ročník Oldies festivalu. A i letos se ponese ve znamení interpretů zejména z 90. let minulého století.

Foto: Profimedia.cz

Caught In The Act

Článek

„Představí se většina vystupujících, kteří měli dorazit v původním termínu před dvěma lety,“ uvedl ředitel festivalu Jan Válek. Na scéně se tak postupně vystřídají Boney M, Caught In The Act, Brooklyn Bounce, Cappella, Shaun Baker, Down Low a Karma. Právě Karma, respektive Tara & The Band, jak zní aktuální název pozůstatku chorvatské hudební skupiny, má být vrcholem letošního ročníku.

Z původního plánu tak vypadla jen Lena Katina, polovina ruského dua T.A.T.U., která kvůli válce na Ukrajině nedostala víza od České republiky, a německý taneční projekt 666.

Po pěti letech, kdy se Oldies festival konal v industriálních Dolních Vítkovicích, se akce letos přestěhovala do nového areálu. Tím je polygon Libros v Ostravě-Přívozu.

„Přišel nám jako nejlepší varianta,“ řekl Válek a ujistil, že všechny zakoupené vstupenky na původně avizované termíny v letech 2020 i 2021 zůstaly v platnosti.

Mediálním partnerem Oldies festivalu je deník Právo.

Reklama

Výběr článků

Načítám