Hlavní obsah

Hravá letní písnička a klip kapely Mr. Loco

Právo, jaš, kul

Pražská ska-reggae-rocková kapela Mr. Loco přichází se zbrusu novou písní a spolu s ní představuje i nový videoklip. Skladba se jmenuje Svět se dneska zastaví, nese se v hravém letním rytmu a její vizuální podoba ztvárňuje letní romanci v dokonalé podobě. Video se natáčelo na začátku prázdnin v krásném prostředí kempu Praguecamp na Císařské Louce v Praze.

Kapela Mr. Loco v klipu Svět se dneska zastaví.Video: archiv kapely

 
Článek

„Svět se dneska zastaví je odlehčená letní hřejivá písnička s podmanivou atmosférou, která svým textem osloví nejednoho posluchače. Stačí jen zavřít oči a nechat myšlenky plynout,“ popisuje skladbu zpěvák kapely Filip Flusser.

Za videoklipem stojí režisér Papa Pech, který má na kontě videoklipy řady českých umělců, včetně klipů pro Marka Ztraceného, Marpa, Škwor, Slzu nebo divadla RockOpera Praha. Pro kapelu Mr. Loco tento režisér ztvárnil video ke skladbě Nemusím.

„S Papa Pechem jsme točili asi před dvěma lety, a tak náš výběr padl bez velkého vybírání opět právě na něj. On jako málokdo umí vystihnout atmosféru písničky a přenést ji do vizuální podoby tak, že podtrhuje muzikantský záměr. Nehledě na to, že spolupráce s ním je nenáročná a v pohodové atmosféře,“ říká ke vzniku klipu zpěvák kapely Filip Flusser.

Kapela Mr. Loco se po delší covidové odmlce vydá na sérii koncertů, které se odehrají v rámci letošního letního turné se skupinou Divokej Bill, jež je již v plném proudu.

„Loni jsme s Divokým Billem vyrazili na pár zastávek na jejich turné, a protože se nám spolupráce oboustranně moc líbila, domluvili jsme se na společném turné i letos, a to konkrétně na šestnácti koncertech,“ dodává Flusser.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám