Hlavní obsah

Herečka ze Hry o trůny obvinila Marilyna Mansona ze znásilnění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Esmé Biancová žaluje hudebníka Marilyna Mansona a jeho ex-manažera Tonyho Ciullu. Manson ji měl znásilnit a sexuálně týrat.

Foto: Profimedia.cz

Marilyn Manson

Článek

Biancová zároveň tvrdí, že byla vylákána Ciullou a Mansonem (vlastním jménem Brian Warner) z Londýna do Los Angeles pod falešnou záminkou, že bude natáčet videoklip, který nikdy nevyšel, a film, který se nikdy nenatočil. Ciulla zastupoval Marilyna Mansona 25 let až do února, kdy přišla první obvinění.

Britská herečka, která hrála ve Hře o trůny, byla jednou z mnoha žen, které proti Mansonovi vypovídaly už dříve. V únoru tvrdila, že byla zneuživána v roce 2011, kdy s Mansonem tvořili pár.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Esmé Biancová

„Pan Warner opakovaně používal drogy, násilí a výhrůžky, aby si vynutil sex na paní Biancové,” píše se v žalobě. Dále popisuje, že ji měl znásilnit a dopustit se sexuálního aktu v době, kdy byla v bezvědomí. Také ji měl plácat, kousat, řezat či bičovat bez jejího souhlasu.

Podle žaloby se Manson dopustil i podvodu, když ji vylákal do USA, aby natáčela klip I Want to Kill You Like They Do in the Movies a hororový film založený na díle Lewise Carrolla nazvaný Phantasmagoria, který se neralizoval. Navíc ji údajně nutil k neplacené práci, konkrétně k vaření, uklízení a nahrávání vokálů na desku Born Villain.

Reklama

Výběr článků

Načítám