Hlavní obsah

Girlfriend zazní v Praze. Přijede Avril Lavigne

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne navštíví 23. března 2020 pražskou Tipsport arenu v rámci světové šňůry k nové desce.

Foto: Archiv Právo, Právo

Kanadská kráska Avril Lavigne se představí v Praze.

Článek

Avril Lavigne vyrazí na turné k desce Head Above Water na jaře 2020 a navštíví Evropu i Asii. Po Praze, Paříži či Berlíně zamíří do Číny a do Japonska. Popová zpěvačka, která se proslavila přímočarými písničkami jako Girlfriend, Complicated a When You’re Gone, už dokončila turné po Americe.

„Na mém turné Head Above Water po Severní Americe jsme prožili ty nejkrásnější chvíle! Nemohu uvěřit, jak rychle to celé uteklo. Vidět každou noc všechny ty vaše tváře a cítit vaši energii bylo přesně to, co jsem potřebovala. Opravdu se mi moc stýskalo po tom být na pódiu a zpívat s vámi, byla jsem opravdu moc šťastná! O to s větším nadšením mohu oznámit, že příští rok bude Head Above Water Tour pokračovat s koncertními zastávkami v Evropě, Japonsku a Číně,“ řekla Avril.

Zpěvačka věnuje 60 korun z každé vstupenky The Avril Lavigne Foundation. Tato nadace podporuje pacienty s lymskou boreliózou, vážným onemocněním nebo zdravotním postižením.

Vstupenky budou v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 1. listopadu v cenách 990 až 1490 korun.

RECENZE: Bolestné vzpomínky Avril Lavigne

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám